24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
@paretowilfredo Amin inşallah.acaba yeni alımla ilgili ne zaman haber çıkar bilgin var mı
-
@FreeBoY Sabır kardeşim. Olacağına dair kuvvetli emarelerimiz var. Netleştirdikçe inşallah paylaşırız
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim,kazanamayanlara da pes etmemelerini tavsiye ederim,insallah herkes için hayırlısı olur.Ben de idari mezunda 92. olmuşum,puan 86.54
-
@SEO Hayırlı uğur lu olsun kardeşim. Allah tamamına erdirsin. Mülakat sonrası hayırlı haberlerinle gel
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/729/24-aralık-hakimlik-sınavı-mülakatları
Mülakat başlığında istilare edelim dostlar buyrun
-
21-53 le 780 inci oldum nasip değilmiş
-
@mr.aday Hayırlısı olsun kardeşim. Çalışmaya devam olacak inşallah bir şey kalmamış yakalamaya
-
@paretowilfredo devam edemem yeterlilik var önümde.
-
@paretowilfredo eyvallah
-
@mr.aday Bende de yetki var kardeşim ama sığdırmaya çalış eğer vakit planlayabilirsen. Altyapın sağlam çünkü sonuca bakarsak. Allah yardımcın olsun. İnşallah gönlüne göre olur
-
@kaim-makam aynen hocam, kazanan arkadaşları tebrik ederiz, kaymakamlık sonuçları ne zaman gelir bilginiz var mı? @paretowilfredo
-
@paretowilfredo ilk kez girdim çalışarak. olmadı.
-
@mehmetsy Bilgi gelmedi kardeşim hakimlikle beraber o da gelirdi şu an bir gelişme olsaydı. Gelirse eğer bilgilendirme yapacağım
-
@paretowilfredo Eyvallah hocam desteklerin için teşekkür ederiz
-
22-58 81 aldım.sıralamam 1243 kazanan arkadaşları tebrik ederim.bu sınav tecrübe işi geçen sene ilk sınavda bende kazanamamıştı yılmadan çalışın.
-
@sezginci Aynen öyle kardeşim. Süreklilik ve istikrar ile başarılmayacak iş değil. Tebrik ediyorum. Allah mulakat sonucunda da olmayı nasip etsin
-
@paretowilfredo eyvallah kardeşim
-
@paretowilfredo hocam btk sınavında ruhsat kesin istiyorlar mı .ben başvurdum 15 20 güne alacam sonra verecem desem kabul edilir mi
-
@ceren ben adliyim,91-9
-
@sezginci nereden nasıl çalışalım bi yardım et reyiz detaylı anlatırmısın nasıl çalıştığını