24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
Ben sayıştayda sıfır matematikle testi geçtim ama alan iyiydi 51 doğru çıktı onda da boş vardı da neyse bu sınava da kolay diyorlar ben de öyle diyorum da borçlar ve vergi kısmı beni rezil edecek gibi haydi hayırlısı
-
Gygk 22 alan 53(12 vergi) umut var mı arkadaşlar?
-
20-55 gibi bir şey bekliyorum ben de. Bakalım ne olacak.
-
24 gy-gk
50 alan .Kaymakamlik yuzunden nerdeyse son 1 ay bosvermistim sinavi . Sinavda bilmedigim hicbir sey cikmadi . Biraz tekrar edip hafizami canli tutsaydim olurdu bu is .
74-75 dogru bekliyorum . Umudumu kaybetmeden sonuclari beklicem . Baska carem yok cunku -
@OFLU61 gk gy cok iyi yapmissiniz ben de 17-55 arasi bekliyorum. Umudum standart sapma
-
@burcu sizin puanınız daha yüksek gelir , alan soruları çok kıymetlidir
-
@aliveli insallah hocam umudum var sizin nasildi vergi hukuku haricinde ?
-
@burcu çok iyidi hocam vergi haricinde , vergide yanlış sayısı doğrudan fazla
-
Vergi herkesi batırmış. Puanlama nasıl oluyor? Gk gy ve alan katsayı belli mi?
-
vergide doğru cevapladıgım 2 soruyu silip değiştirip yanlışı işaretledim .
Yani şu yoklukta hemde vergiden ekstra 2 dogru ne iyi olcaktı be .
İnsanın elinden bir şey gelmıyor -
@aliveli hocam ben sadece adli mezuna girdimde Idari nasıldı kolaymıydı pişman olacam valla
-
İdari de vergi ve 3-4 tane eleyici soru vardı başka da zor bir şey yoktu.
-
İdarinin sınav her sınav ki kadardı kolay veya zor denemz ama vergiler uygulamaya dönüktü ve çok eleyiciydi alanı yapan mülakata kalır
-
Hocam vergide seçici soru dedikleriniz hangileriydi? Yani hangileri tavana sapacak bilmek istiyorum
-
@vurdugungololsun hocam geçen yılların vergi sorularıyla kıyaslayın tamamı eleyici desek abartmış olmayız , uygulamaya dönük olanlar bilhassa
-
@aliveli teşekkür ederim hocam sanırım vergiyi fena yapmadığımı Düşünüyorum bir bakayım ben
-
Forumda kimse hakimliğe girmedi galiba. Pek aktif değil burası
-
@Harun-Resid hocam hakimlik sınavı sonrası genel bir sessizlik olur , herkes şok
-
Sayıştay ve kaymakamlık gayet canlıydı Bu defa öyle olmadı niyeyse
-
@Harun-Resid bu defa güldürmedi