24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
Denetmenliğe başvuru yapıyor musunuz bu arada
-
Hocam ezber bilgi benimki işin ehline sormak lazım onu. Maliyeci arkadaşlar varsa @vurdugungololsun
-
@Harun-Resid hocam bana sormadıysanız affedin ben ne olur olmaz cevaplayayım bana gelmeyecek muhtemelen ama yine de başvuracağım bi ümit.
-
@Harun-Resid maliyeci aranıyor arkadaslar
-
Genel sordum hocalarım sınavlar erken açıklansaydı ona göre başvuru yapardık. Hakkına da girmeyelim kimsenin
-
@paretowilfredo mayıs sınavı duyumu var mı hocam özellikle idari hakimlik için???
-
Dostlar %20 kontenjanı için yargı yoluna başvuran olmuş mu daha önce? Dava konusu edilse sonuç alınır mı?
-
Sifir tabanli soruyla ilgili de ihtilaf var. Kimisi plan program olan secenegi isaretlemis kimi de yoneticilerin sorumlulugu artar secenegini.
-
Ben iddialı değilim hocam Maksat soruları paylaşmış olmak. Plan program da olabilir tabi. Kısa vadeli bütçe olduğu için sıkıntı olabilir planlar için. Görelim ne çıkacak
-
Osym'nin cevaplarindan baskasi yalan tabiki. Aciklayacaklari 10 soruda su ihtilaflilardan birkaci olsa birazcik netlesebiliriz.
-
@Harun-Resid bu arada ben ihtilaf var derken sizin paylastiklarinizi yanlis cikarmak icin demedim.Genel paylasimlardan bahsettim
-
Ben de yoneticilerin sorumlulugu dedim ama sadece bos birakmamak icin bir de iktisat sorusu var tabi esneklik sorusu
-
Esneklik, cayma, usulsuzluk, yazim yanlisi, bapheon bunlarin cevaplari hep muğlak.
-
En kotusude bu sorularin dogru yanitlarini ogrenemeyecegiz yayinlanmadigi icin
-
BİMER'e yazan 4-5 kisi gordum gruplarda. Birsey cikar mi bilemiyorum ama destek olmak gerekiyor tabiki.
-
Ösym illaki yapıyor bi güzellik neyi doğru neyi yanlış yaptığımızı bilmeden sınavı geçmiş yahut elenmiş olacağız. Çok garip
-
Osym hicbir sinavda aciklamiyor epey de itiraz edilmisti ama degisen bir sey yok %20 yayinlardi ama onu da yapmiyor artik
-
Anayasamıza göre hepimizin bilgi edinme hakkı var ama değil mi
-
Aleste verdiler sorularin bir kismini. Hakimlikte de bir guzellik yapsinlar.
-
Sorun ösym'nin bu konuda bir standardinin olmamasi. Caninin istedigi sinavi yayimlayip caninin istemedigini yayimlamamasi ya da donemsel olarak bu keyfiyeti gostermesi. Idare duzenli olmali yapacagi seyler kestirilebilmeli. Yonetime idareye konjonkture gore uygulama farklilasmali. Bu cozulmedikce malesef onumuzu goremeyecegiz.
Sinavlarin acilip acilmayacagi konusunda bile hic de makul olmayan ilan sureleri ile bilgi sahibi olmamiz, bu konudaki kararin bakanin ya da mustesarin degismesine ya da karar degistirmesine bagli malesef. Belirsizlikten idareciler dahi su ay sinav acilir diyemiyorlar. Son dakikaya kadar bir kac kisi arasinda kaliyor bu bilgi.