24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
Arkadaşlar pazartesi salı açıklanır deniyor, bu konuda bilgisi olan var mı?
-
Cezası ertelenen hükümlü hakkında, bir yıldan az, üç yıldan fazla olmamak üzere, bir denetim süresi belirlenir. Bu sürenin alt sınırı, mahkûm olunan ceza süresinden az olamaz.sınavda 3 yerine baska birseymi yzyodu ?
-
@scofield72 yok hocam 1-3 idi denetim süresi sınavda da
-
-
@paretowilfredo ya cok tesekkur ederim okadar aramistim bulamamistim simdi okuyum yazilanlari, tekrar tesekkurler:)
-
Formu simdi okudum. Vergiden yuksek yapanlar sapma alir denmis, insallah benim vergim full, idari yargi alan kismi cok iyide, ilk kitapcikta cok aptalca hatalarim var. sinavdan once bunu yanlis yapcaksn deseler gulerdim. Resmen okuyamamisim. 74 dogru gibi bi dogrum var. heycanla sonuclari bekliyorum. Vergiden sapma alabilirmiyim diye dusunuyodum burdada yazilinca sevindim. Bian evvel aciklansada kurtulsak
-
@kismetnasip vergiden sapma alırsınız sürekli süre vs sormuşlar ancak uygulama bilen yapabilir o soruları
-
@hgrotius ay insallah ya. Gercekten bu sinav sonucumu merakla bekliyorum:( Rabbim herkese emegin karsiligini almayi nasip etsin insallah
-
@kismetnasip Vergiden genel olarak zorlanılmış. Standart sapma denilen şey: Ortalamanın üstünde kalıp kalmamak ve bir soruyu az kişinin yapıp yapmamasıyla ilgili bir durum. VUK'un az kişi tarafından yapıldığını hesaba katacak olursak muhakkak ekstra bir getirisi olacaktır. Umarım mülakat sürecinde de burada fikir alış verişi yaparız.
-
@Antimülakat insallah ya Yine de yani hakkimizda en hayirli neyse o olsun.. cunku zor sorulari yapabilip kolaylari bildigin halde yapamamakta nasip gercekten. Ben vergiye ekstra ozenli calismistim. O yuzden sorular zor gelmemisti. Sinavdan cikinca dedim kazanabilirim, ama 1.kitapciktaki hatalarimi gordukce fenalik geldi umut etmeyi birakmistim. Suan bu sapma isi biraz umut oldu. Olmazsada hayirlisi der onumuze bakariz ne yapalim:) tesekkur ederim cevabiniz icin:)
-
Dostlar ösym de hazirlik basladi insallah olaganustu bir sey olmazsa sonuçlar bugun aciklaniyor
-
@paretowilfredo hocam her gun bir duyum cikiyor .bu da oyle degildir inşallah
-
@Ötüken kardesim ben ilk kez haber verdim kardesim net oldugunu dusunmeden haber vermem biliyorsunuz.
-
@paretowilfredo sagol hocam bekliyoruz o zaman
-
@paretowilfredo hadi insallah. Artik bitsin bu bekleyis.
-
@paretowilfredo reis kaymakamlik ile varmi duyum daha cok beklermiyiz
-
@osamano kardesim sordum henuz bir gelisme yokmus. Olursa duyuracagim insallah
-
@thyasbr insallah kardesim gelen en net haberdi bu paylasayim istedim bekleyisiniz bitsin insallah.
-
@paretowilfredo 17 aralık kaymakamlık sınavını nokta atışı yapmandan sonra her duyum haberin benim için senettir
-
@kamikaze estagfurullah kardesim. Allah utandirmasin deyip yaziyoruz insallah temennimiz ayni yine