24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
@paretowilfredo Güneş gibi doğdun valla şu haberinle yağmurlu karanlık bir güne kardeşim:)
-
Hayırlısıyla bekliyoruz. Kontenjan artsa fena olmazdı hani.
-
@paretowilfredo hocam dediyse gözümüz aydın bugün geliyordur:) inşallah kazandığımızı da görürüz diyelim
-
@paretowilfredo hocam guy dan ses yok mu hiç
-
@paretowilfredo çok sağol sana güvenimiz tam
-
Bakalım artık mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler. O değil de sınırdan kalırsam cız etcek içim 50 alayım da yeter ki sınırdan kalmayayım
-
Yarın diye duydum ben de
-
linkler ne durumda arkadaşlar?
-
@Savcı-Bey hala gelisme yok
-
@siddharta İnşallah bugün açıklanır artık önümüze bakalım.
-
@paretowilfredo diğer gruplarda linklerin açılmadığı veya 1 link olduğunu söyleyip bugünü de es geçenler var.acaba sizin duyumunuz neye dayanıyor?Çünkü bu link işleri gerçek gibi.
-
@Savcı-Bey kardesim link isi bir gosterge ama 1 saat evvelinde de acilmasi mumkundur aciklamadan. Link isini 2013 te ilk kez biz beklerken yapmistik o forumda o yuzden dogasina asinayim o meselenin ama dedigim gibi hazir link bekletilmesine gerek yok saatler evvelinden. Simdi acilip 1 saatte yuklenebilir sonuclar.
Yalniz ben linke degil gelen habere dayanarak soyledim. Bakalim en az sizin kadar heyecanla bekliyorum ben de
-
@paretowilfredo Hocam bir arkadaş ösym yi aradığında kaymakamlık vve hakimliği aynı zamanda açıklamaya çalışıyoruz gibi bir cevap vermişler, bu konuda bir bilginiz var mı ?
-
@paretowilfredo Anladım.Teşekkürler kardeşim bekleyelim bakalım
-
@mehmetsy zor ve mantiksiz kardesim. Her seyden once 50000 kisinin ayni anda siteye yuklenmesi ve 5 ayri sonucun ayni anda bakilmasi demek ki osym bunu yapmaz. Ayrica biri test biri acik uclu sinavlarin.
Ve hakimlige dair gelen haberle beraber o da gelirdi bize mantiken herhalde. O yuzden bir sey diyemiyorum olumlu buna -
@paretowilfredo Hocam kontenjanla ilgili bir değişiklik öngörmüyorsunuz o halde değil mi?olsaydı bugünden evvel pgm bir açıklama yapardı...?
-
Aynen kardesim mayistaki muhtemel sinava sirayet edecektir uygulamada bence
-
Dostlar bir daha sordum.
Halen bilgi ayni. Bugun denildi artik daha da olumsuz olursa hakikaten anlam veremem.
-
Bu ileti silindi! -
@paretowilfredo idari yargı kaçla kapatır hocam tahmininiz var mı :S