24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
@paretowilfredo hadi hayırlısı bakalım
-
Bu ileti silindi! -
@felix06 kardesim sinava girmedim net konusamam o yuzden. Isabetli olmaz degerlendirmem
-
@paretowilfredo ben girdiniz sanıyordum kusura bakmayın söyledikleriniz diğer sitelerde de yayılmaya başladı herkesi heyecan bastı
-
@paretowilfredo kacla kapatacagi ile ilgili bi dusunceniz var mi? Sorum adli mezun icin. Ona gore sonuc sayfasina bakmaya cesaret edicem:(
-
Pareto diğer duyumlarında hep haklı çıkmıştın ama ösym konusu biraz daha farklı.. umarım dediğin gibi çıkar
-
@kilici kardesim daha risk orani yuksek sapabilir farkindayim ama bana gelen haberi sizle paylasmadan edemedim. Allah utandirmasin ne diyelim
-
@siddharta 24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı. içinde söyledi:
@paretowilfredo kacla kapatacagi ile ilgili bi dusunceniz var mi? Sorum adli mezun icin. Ona gore sonuc sayfasina bakmaya cesaret edicem:(
Evet ben de merak ediyorum bunu.
Ama ismail ercan eğer hesap yapan adayların hesapları yanlış değilse 63e kadar düşeceğini öngördü. Ben ce 64-65e kadar ineceğini düşünüyorum barajın -
herkes beklentiye girdi nasıl oluyor da bu gün açıklanacağı duyumu çıkıyor ortaya ösym de hala bilgi sızdıranlar var diye düşünmeye başladım.
-
@ENTRY sizdirma agir bir itham kardesim bence biraz dikkat kelimeleri secerken. Dost sohbetimiz olan insanlara sizler icin bastirip bilgi almaya calisiyoruz alinca da paylasiyoruz. Sosyal bir gayeden baska bir sey aranmasi bunun altinda ne kadar iyi niyetlice?
-
@Yemlihan58. Burayidami trollemeye geldin kardes kaymakamlik basligini trolledigin yetmiyormu adam bilgi bulms paylasms neyini sorguluyorsun alabiliyorsan buyur git osym den al bilgiyi
-
Paretonn surda yaptigi insanligin ardinda bile art niyet arayan bu insnlara iyilik yaramaz
-
Saat üç olduğuna göre sanırım bilgi aldığınız kişiye artık guvenmemeniz gerekir. Heyecan yanımıza kar kaldı. .
-
@Yoluzunyol beklemedeyim kardesim. Icap ederse tekrar sorariz
-
@paretowilfredo size karşı kesinlikle art niyetli değilim yanlış anlamayın. Bu ateşe bile bile girmeyeceginize eminim ve güveniyorum size hocam. Yanlış anlasildiysam affola. Size bilgi veren kişiye ise kızgın olduğum dogrudur Can sağ olsun aciklanmazsa da biraz daha bekleriz
-
@osamano lan osamani adam bana ozelden güzelce açıklamalarını yaptı sanane ben 2 sinavada girdim sana mi soricam ne yaocagimi defol git birdahada bana saçma sapan cevaplar verme nasıl bir insansın sen ya cevap vermim vermim dedim en sonunda sabrimi yiprattin
-
@Yemlihan58. -hakaretler silindi- konsma biktirdin insanlari emrah bugra guymusun ne ayaksin git otede ulu biraz
-
@paretowilfredo acaba kaç gibi açıklanacağına dair bir duyumunuz var mı?
-
@Yoluzunyol eyvallah kardesim estagfurullah var ol
-
@bekleyenagac malesef kardesim ama adet geregi gun sonunu beklemek makul gorunuyor