HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
yalnız mülakatlar 19 günde bitirilecek fark ettiniz mi ?
ve 4 farklı komisyondan aşagısı kurtarmaz -
Grup mülakatlarında neler sorulabilir ? Güncel ekonomi mi yoksa çok farklı konular mı ?
-
Benim de İstanbul uzman yrd ilki 30 aralık sonra 5 ocak
-
Bir 30 aralik 5ocak da benden
-
Kayseri için basvurmustum 13-14 Ocakta benim
-
Liste açıklanmamış herhalde
-
Ankara 10-11 ocak
-
Halkbank bizi yordu ama mülakatlar konusunda şaşırttı açıkçası, istanbul dışı için sağlanan imkanlar hoşuma gitti.
-
Ama İstanbul içi mağdur edilmiş.ben ümraniyedeyim taa İstanbul un öbür ucu mülo yeri sabah 8 e vermişler
-
@serza sizin için de çok kötü olmuş gerçekten.
-
grup mülakatı hakkında hiçbir fikrim yok
-
@Enes-Özkan HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
grup mülakatı hakkında hiçbir fikrim yok
5-6 kişiyi alacaklar birbirimize kırdıracaklar. Bakalm hangisi lider hangisi pasif bilmem ne. Kötü oldu bu grup mülakatı
-
Otelde kaç gece kalacağız? 2 mi 1 mi? 1 ise ilk mülakata nasıl yetişeceğiz başka şehirden?
-
@asdasd HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Otelde kaç gece kalacağız? 2 mi 1 mi? 1 ise ilk mülakata nasıl yetişeceğiz başka şehirden?
1 geceye izin verirler aynen. İnşallah ilk mülakat gününden önceki gece giriş yapmya izin verirler. Yoksa Sabah 8 de Ankaradan nasıl gelecğim mülakata hiçbir fikrim yok
-
@Hattom o zaman 2 gece oluyor zaten. Ya sabahın köründe İstanbul yollarına düşeceğiz ya da sokaklarda yatacağız
-
İlk mülakattan önceki gece otele yerleşmemiz lazım
-
@asdasd Sabah 4 ucağına alacam yüksek ihtimalle. O kafayla sabah mülakatına girmek ne kadar sağlıklıysa artık
-
bence mülodan 1 gün önceki geceyide alacaklar yani 2 gece .... bu kadar ince düşünen bir İK bunu düşünmemezlik etmemiştir. burdan bir kere daha teşekkürler Halkbank
-
@ncbb Maalesef kabul etmiyorlarmıs Kişi başı 232 TL demişler öyle olursa. Y
-
Ankara için başvurdum bende 10-11 ocak saat 12 de