HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Benim mülakat tarihleri çakıştı. İçişleri dernekler denetçiliği ile. Ne yapmalıyım
-
seçimini yap
-
@Aristo kamu daha iyidir
-
Mülakata katilmak için telefona link gonderilecegi yazıyordu msj gelen var mi
-
gelen giden yok
-
@Aristo tabikide kamu
-
Az önce bana mesaj geldi.e Mail ve mülakata katılım durumunu soran link geldi
-
aynen banada geldi
-
Banada geldi şimdi telime onayladık konaklama inş iki gecedir yol ücretlerimizi nasıl karşılayacak lar
-
Mesaj bana da geldi fakat başvurumu hangi e-mail adresimle yaptığımı unuttum. Muhtemel tahmin ettiğim bir e-mail adresimle anketi cevapladım ancak hala emin değilim. Acaba e-mail adresimi nasıl öğrenebilirim? Bankayı da aradım ama açan yok. Herhangi bir süresi yoktur umarım anketin?
-
arkadaşlar konaklama durumu soruluyor da mülakatlar ankarada mı olacak istanbulda mı ?
-
@Htc Aynı tereddüte bende düştüm arkadaşım ancak bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.Büyük ihtimal ile uzman arkadaşların ağırlanması için başvuru sayısına göre otele bildirimde bulunacaklardır.
-
@Aylin-Bilen-Telev Mülakatlar İstanbul'da, belirtilen otelde olacak.
-
@Secondchance Evet, haklı olabilirsin. Aslında konaklama için değil de şu mülakata katılım durumu kafamı karıştırdı benim. En iyisi bankayı bir daha aramak. Olmadı bir diğer e-mail adresimle daha cevaplandırayım şu anketi... =')
-
Arkadaslar bireysel araçlarıyla gelecekler için söylüyorum benzin parasini karsilamiyorlarmis sadece toplu taşıma araçlarıyla ulaşıma ödeniyor
-
@Htc Yalnız o link spesifik olarak gelmiş olabilir. O yüzden ikinci gönderdiğinin diğerinin yerini alma ihtimalide var. Bunu da bir düşün derim
-
@Secondchance Eğer dediğin gibi bir durumsa varsa henüz tek adresle cevaplandırdım anketi hehe.
-
Arkadaşlar ben de e mail adresimi karıştırdım hangi diye ? Halkbank'ın sitesinde mulakat haberine tıklayıp ordaki linke girin Şifremi unuttum deyin mail adresinize şifre geliyor ordan ogrenebilirsiniz
-
@Samet144 HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
haberine tıklayı
Kesinlikle mantıklı teşekkürler dostum.
-
@Samet144 Ben de sınav sonucu için denemiştim ama orada telefona gönderiyorlar şifreyi. Mülakat kısmı hiç aklıma gelmedi. Heyecandan herhalde. Çok teşekkürler bilgi için.