HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@kaptanbarbarossa hocam pazartesi ilk işin askerlik şubesine gitmek olsun. bende yl ögrencisiyim benimde 2018 idi ama halaa 2018 evrak falan eksik olmasın
-
@ncbb evrak eksikten kastını anlamadım ama bir eksiğim falan yoktu daha bir iki ay önceki belgede 2018 yazıyor ama şimdi değişmiş internette tarihler mi değişti tecil tarihim erkene gelmiş diye çok yazan olmuş bir sürü insan var bu tarz bir problem yaşayan sistemde bir sıkıntı oldu galiba umarım pazartesi halledilir
-
@kaptanbarbarossa hocam ben gittim onun için askerlik şubesine. İçin rahat olsun bir problem yok. şubeye git durum belgesi al onda 2018 yazacaktır
-
@Marshallgil inşallah öyle olur sağolasın
-
Arkadaşlar konaklama hakkında detaylı bilgisi olan var mı? Bilgi verilmemiş de hiç acaba yanımıza birini mi verecekler tek mi kalacağız?
-
@MutadisMutandis bu bilgiyi nerden edindiniz? kesin mi 1 gün olduğu?
-
@ncbb hocam mezuniyetten sonra mazeretsiz 2 yıl tecil etme hakkı hala var mı bi bilginiz var mı?
-
@anonim_işsiz var hocam ama gidip işlem yapmanız lazım.
-
@ncbb sağolun hocam internetten baktım da eski gönderilerdi bi an şüpheye düştüm. 2017 aralığa kadar tecilliydi geriye çekmişler tarihi. ona göre bir sürü plan yaptık. pazartesi gidip erteletiyim. halkbank diye uğraşırken bi de sivas temeltepe olmasın
-
Arkadaşlar haklı olarak sürekli konaklama, mülakat soruları üzerine konuşuyoruz ama illerin kontenjanları belli mi, tahminen istanbul, ankara, izmir ve bursa 475in belki de 300ünü tek başına kapatacaktır ama muğla, manisa, denizli, aydın veya balıkesir, eskişehir, afyon, kütahya için hiç fikri olan var mı? kendimden örnek veriyim muğla'da tavan 70.0006-taban 55 küsur; muğla'da 7 kişilik bir alım için yarışmakla 3 kişilik bir alım için yarışmak zorluk açısından da farklı olur.İl bazında duyumları olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
-
Merhaba arkadaşlar, Gaziantep den İstanbul'a mülakat için gidecek olan var mı? Mülakat tarihleri ne zaman?
-
mülakat tarihleri illere göre farklı tarihte mi
-
mülakatlar 26 aralık-19 ocak arası sürecek 4 hafta sürüyor yani bunun yarısı iç kontrol-bt uzman-müfettişlik-istanbul uzman yrd. 2haftayı alıyor . geriye kalanlar 2 haftada girecekler burdan benim anladıgım 200-225 arası istanbul 250-275 kişi ise diger iller . burada bölgenin oldugu 3 büyük şehir için sayı 15 diger bölgelerin oldugu yerlere 6-7 kişi bölgenin olmadıgı yerlerede 2-3 kişi
-
@katre_kpln ben Gaziantepten gideceğim hocam. 16-17 ocak
-
Arkadaşlar neye çalışıyorsunuz mülakat için?
-
@ahcatu bir ile 5 kişi alınacaksa 15 kişi çağrılır mülakata. 200 kişi alınacaksa 600 kişi çağrılır. zorluk açısından eşit?
-
@Galata mülakat için hangi gün gideceksiniz ve geri dönüş gününü belirlediniz mi?
-
Konaklama için kaç gün kalabiliyoruz? Şöyle bir durum var mülakat sabah 8 de bir gün öncesinden gidilmesi gerekiyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
-
@serza Kütüphane den arkadaslar Tüyo mulakat kiabini onerdiler. Yarin alacam bende
-
Hocam hiç bulaşma öyle kitaplara boşuna paran gitmesin