HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@katre_kpln 15'i sabah Atatürk'e gidip 17 akşam Atatürk'ten geri döneceğim
-
@Hattom resmi belgedir, kabul edilir hocam. Adli sicil kayırları bile kabul ediliyor.
-
@katre_kpln bn de 13 ocakta gidicem
-
@ızsar konaklama hakkında tam bir bilginiz var mı?
-
Arkadaşlar facebook grubundan çoğu kişinin mülakat saatlerine baktım da herkesin mülakat saati ya 8 yada 12 . Düşününce grup mülakatları 10 gün kadar sürecek ve sadece 8 ve 12 de mülakata alırlarsa nasıl yetiştirecekler ?Gruplar çok kalabalık olsa ve konsey sayısı da çok olsa bile nasıl yetişecek? Ne kadar sürer bir grubun mülakatı?
-
@compengcim 4 komisyon olursa çok çokkk rahat yetişir
-
selam arkadaşlar mülakat sorularını ve komisyon bilgilerini vererek bilgi paylaşmak için bir konu açsak oradan yorum vs yapsak nasıl olur acaba tarihlere baktığımızda en erken 27 salı günü grup mülakatları başlıyor hem diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz
-
@MB.. bi kaç kişide aynı sorun var şubat kurtarmıyor mu ?
-
@polo88 ilanda bu yazıyor
Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya en az 31.03.2017 tarihine kadar tecilli olmak, -
@kaptanbarbarossa tecili bozdurdum yeni tecil için dilekçe gönderdim şimdi üni den
Malum şuan da şubata kadar gözüküyor bi esneklik gösterirler herhalde pazzartesi bir göürüseceğim ik yla
-
Arkadaşlar mülakat için nelere çalışmalıyız ne tür sorular geliyor bilgisi olan var mı ?
-
@polo88 2016da mezun olanların çoğu şubata çekilmiş heralde. bi dilekçe yazıp belgelerin yanına koyarsak durumu belirtirsek sıkıntı yapmazlar heralde
-
@anonim_işsiz valla hocam fazla birşey istemiyoruz insan kaynaklarından 1 ay içinde çözülecek bi durum.Benim durum gerçi yüksek lisans silme yeni yüksek liasn durumu
-
@polo88 bir ay sürmez bile @ncbb hocam da söyledi mezun olduktan sonra mazeretsiz 2 yıl tecil ettirme hakkımız var. bi günlük iştir. ben yarın gidicem haber veririm nasıl işliyo
-
aynen 1 haftalı iş ama tam mülakata den geldi aksi gibi.ben dilekçe yazdım tecil için ögrenci işleri göndermesi lazım ulaşmadı herhalde memlekete e devltte durum değimemiş hala.
-
@polo88 hocam o işlere kaldıysan yandın benim 3 haftada halletiler. komisyona güzelce izah edersen sıkıntı kalmaz
-
@ncbb Aynen hocam okyanusu geçtik derede boğmasınlar yazık günahtır emeklere.ama birisi marta kadar süre var demişti ne kadar doğru bilmiyorum.İK arayacağım bakalım.
-
arkadaşlar geçici mezuniyet belgesini kabul ederler mi?
-
@polo88 kardeşim ben aradım ikyı mülakatta evrakları aldığımızda not alırız durumu ancak işe başlama tarihinde tecilli olman gerekli dediler. O yüzden varsa böyle bi sıkıntı en kısa zamanda askerlik şubesine gitmek lazım.
-
Arkadaşlar daha önce mülakata giren yada mülakatla ilgili bilgisi olan var mı ne sorucakları hakkında malum 3 4 gün sonra başlıyor