HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@myboss yarın başlıyor
-
Askerlik tecil ettirecekler, ben edevletten aldığım mezun belgesi ve kimlik fotokopisiyle gittim. Fotoğrafı istemediler orda webcamle çektiler. Sonra sağlık ocağına gönderdiler muayene oldum. Eğer belli bi rahatsızlığınız varsa hastaneye sevk ediyor. Yoksa askerlik şubesine geri gidiyosunuz teciliniz tamamdır.
-
Arkadaşlar bana tekrar mesaj geldi formu doldurmama rağmen formu doldurmadınız aksi takdirde konaklamayacağınız varsayılacaktır diye. Aynı sorunu yaşayan var mı
-
@Galata bana da aynı mesaj geldi
-
bana da aynı mesaj geldi iki kez tekrar yaptım inş bir sorun çıkmaz
-
@MB.. teşekkürler hocam bilgi için.Ben dilekçemi gönderdim üniversite ile 1-2 haftaya sonuçlanır.yüksek lisansa kayıt oldum allahtan
-
Teftiş mülakatları bugün tamamlanmış beyler bayanlar :))ama birşey söylemiyorlar
-
@polo88 ayıp ediyolar ama onların tercihi gün gelir onların da başına gelir
-
@hasret bugün ciddi şekilde uyarmış olabilirler
-
@hasret ama 3-4 güne çözülür
-
selam arkadaşlar malum yarın başlıyoruz il komisyon bildirerek soru paylaşımı vs yapsak nasıl olur ?
-
Teftiş için uyarma falan gelmemiş sadece daha işe başlamadan kuyu kazma işine girmişler:)
Inş teftiş gibi yapmaz herhalde uzmanlar yani en azından ben yapmam. girdiğim mülakatlardan sonra zaten belli forumlarda bilgi paylaşımında da bulundum daha önce
Bunda da yaparım yani no problema benim için
Nasip kısmet derim geçerim
Şimdiden herkse başarılar diliyorum
Inş herkes dilediğini alır.. -
(Yanlış yere yazmışım. )
-
paylaşımın bir sıkıntı yaratacağı kanaatınde değilim ezbere koşusan elbet mülakatta çözülür yani bilgi verse ne olur vermese ne olur en azından bir örnek olurdu.önceki senelerde çok paylaşım oldu bi sıkıntı olmaz
-
@Galata E-mail adresimi yanlış girmiştim ben, düzeltince onaylandı. 2 mailim var, basvurudakinden farklı bir adres girmistim. 2 tane mail adresiniz varsa basvurudakinden farklı bir mail girdiyseniz bu yüzden olabilir.
-
yarın istanbul uzmanlık yarın ya da 29u başlar
-
Arkadaşlar maillerinize konaklama bilgileriniz geldi mi? Bir bakın.
-
@ivme size geldi mi?
-
arkadaşlar bugün net bikaç bilgiye ulaştım uzman yrd istanbul yarın başlıyor; maaşlar başlangıç olarak 1900 çift yatan aylar 3500 falan yds spk durumlarını bilmiyorum. zor ve yıpratıcı bir meslek kesinlikle, özellikle şube işleri sıkıntı olur diyolar tabi bankacılık şubede öğrenilirmiş orası ayrı. bide yaşadığı ve tercih etti iller farklı olanlar 1 adım geride
-
Dün teftiş bugün iç kontrol mülakatları var. Yarın 72-78 puanlı istanbul uzmanlık adaylarının ,66-71 puanlı adayların perşembe günü ,62-65 puanlı adayların cuma günü , 58-61 puanlı adayların pazartesi, 52-58 puanlı adayların salı günü grup mülakatı var. 4-5-6-7 ocak tarihlerinde bireysel mülakat var.
Not: Facebookta yazılanlara göre böyle olmalı mülakatlar . İşin garip bir kısmı 52.8 ile 57 puan arasında hiç aday görmedim. Diğer garip kısmı 7 Ocak Cumartesi günü de mülakat olacakmış şimdi fark ettim.