HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Bir gün önceden yapılamıyormuş. Sabah sekizde mülakat var sabahın köründe binecem mecbur.
-
@katre_kpln 16-17 ocak benimde
-
Konaklama hakkında tam bi bilgisi olan varmı.birgün öncesinden gidince karşılatacak mı acaba banka
-
@cambridge sadece bir günlük konaklamayı karşılayacaklarmış sizin de 16-17 ocakta sadece 16 ocak için konaklama olacakmış.
-
@cambridge siz hangi ilden gideceksiniz
-
İki mülakat arasındaki geceyi banka karşılayacak diğer günleri biz doğru mu?
-
@katre_kpln antepten gidicem
-
@asdasd hotele 16 ocak sabah 8 de giriş ile 17 ocak akşam çıkış olacak
-
@cambridge sakıncası yoksa bölümünüz ne
-
@katre_kpln maliye.sizinki?
-
@cambridge mühendisim ,mülakatta alan soruları nasıl gelir acaba
-
@katre_kpln bende bilmiyorum ki.ama yorum şeklinde sorular geleceğini tahmin ediyorum.sizin bi düşünceniz varmı yada duyduğunuz bildiğiniz bişeyler ?
-
Arkadaşlar bana konaklama ve mülakata katılım durumuyla ilgili iki kere anket gönderildi, ikisinide cevaplamış olmama rağmen henüz bir dönüş sağlanmadı benim durumumda olan var mı? Bu arada herkese başarılar Umarım herkes hakettiğini alır bu hayatta
-
@cambridge son zamanlardaki ekonomik gelişmeler neler onlara bakmayı düşünüyorum
-
Grup mulakati cok sacma bisiy be yaa yarismaci arkadaslara basarilar dilerim. Birebir mulakatta kibirlilik algilanmasin sovumu yapacagimdan kuskunuz olmasin
-
@ekon HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Grup mulakati cok sacma bisiy be yaa yarismaci arkadaslara basarilar dilerim. Birebir mulakatta kibirlilik algilanmasin sovumu yapacagimdan kuskunuz olmasin
Yine bir torpilli daha buralarda geziyor
-
boyle anlasilmayi hic dusunmemistim, grup mulakatinin olcme acisindan cok faydali olmadigini bireysel mulakatta kendimce daha basarili olabilecegimi belirtmek istedim. Grup mulakatinin etkili olduginu soyleyen arkadaslar varsa bisyler yazarlarsa sevinrim. Ya torpilim olsa inan buralara Kaydolmam bile
-
@ekon HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Nedir grup mülakatı ile ilgili saçma bulduğunuz şey? İnanın henüz grup mülakatına girmemiş biri olarak çok merak ettim.
-
eger takim calismasina uyum olculuyorsa anlam verebilirim. Ama insanlarin genelde kendini on plana alma, gosterme fikirlerini daytma mantigyla yaklastgna bakarsak o durumda belirleyici seyler sistemin disina cikiyor
-
@cambridge bi önerin varmı peki.şunu takip buna göz at yada şunu araştır vs. dediğin bişeyler