HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Evet hocam
-
İK bi görüş ama kötü olmuş yani o kadar hazırlık yapmıssın masraf üstüne masraf 2. mülakat dimi ?
-
11-12 Ocak'ta mülakatlarım
-
Yeşilköy nere Kadıköy nere 300 lira taksiye mi vereceğiz gel de çık işin içinden
-
-
@asdasd o kadar abartmayalım metrobüs + metroyla rahatlıkla gidebilirsin
-
@ekon fikir üretebiliyor mu sectigi konuyu savunabiliyor mu kac kişiyi ayni goruste birlestiriyor bunlarda şov yapacaktın ki birebirde reklamın olsun görüşündeyim
-
Express İnci Otelden rezervasyon yaptırıp ücretini ödemekten (bir kısmını dahi olsa) kurtulan oldu mu?
-
Mulakatlar basladi mi ?
-
-
Arkadaşlar benim mülakat bilgilerimde herhangi bir değişiklik yok. Acaba sadece grup mülakatı 4 ocaktan sonra olanların mi yerleri değişti. Sonuçta kalacak yer diye belirtildiğine göre ilk mülakatı kapsıyor olmalı.
-
Arkadaşlar 10 ocak 23:00 gibi inecem Atatürk havalimanına. Oradan Kadıköy'e nasıl geçebilirim ?
-
@Aristo havaş otobusler, var fiyat bilmiyorum direk kadıkoy rıhtımda indirir
-
@polo88 en son 15 tl idi hadi zam gelsin 20 olsun. birde yanlış hatırlamıyorsam otelin önünden geçiyordu havaşlar
-
-
@MB.. yol hocam. Garantili rezerve ettigim için mecburen parayi alacaklar . Aradim booking den garantili yaptigim icin iptal edemedi ordakiler
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/10 buraya bunu kacırmamanız lazım
-
@Aristo e 10 a biniceksin 45 50 dk sürer yaklaşık olarak
-
@kemal HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@Aristo e 10 a biniceksin 45 50 dk sürer yaklaşık olarak
bana atatürkten havaş yok denmişti hocam. aksam 9.30 da binicem o saatte bu dediğiniz otobüs var mıdır kadıköye
-
@Hattom aynı dertten muzdaribim hocam sağolasın