HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@ekon HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
eger takim calismasina uyum olculuyorsa anlam verebilirim. Ama insanlarin genelde kendini on plana alma, gosterme fikirlerini daytma mantigyla yaklastgna bakarsak o durumda belirleyici seyler sistemin disina cikiyor
Herkes rastgele lafa mı dalıyor yani konuşma esnasında kendini gösterebilmek adına? Eğer öyleyse ciddi bir karmaşa ortamı olur ve dediğiniz gibi sağlıklı sonuçlar vermez. Nasıl ilerliyor grup mülakatında süreç biraz bahsedebilir misiniz?
-
@ekon grup mülakatında çok konuşan sürekli söz kesen ukalaları ve toplulukta çok pasif kalanları belirliyordur heralde tahminim bu. ama kişilik envanteri önemli yalansız doldurulması gerekiyormuş birebirde deşifre ediyorlar seni diyolar
-
arkadaşlar ben uçak biletini internetten aldım. e-bilet şeklinde çıktısını alsam bu fatura yerine geçer mi?
-
@hasret Doğru diyorlar bizzat başka bir bankada başıma geldi Kişilik envanterini bir müfettiş nasıl olmalı gerekirse ona göre doldurmuştum direkt mülakatta belli oluyor kendiniz olun arkadaşlar yoksa sonuçlar tutarsız çıkabiliyor örnekteki gibi
-
Bu kişilik envanteri nedir nasıl yapacağız? Yapmak zorunda mıyız? Bir bahsederseniz sevinirim
-
Yedek belirleniyor mu arkadaşlar ?
-
Arkadaşlar cv götürmeye gerek var mı?
-
@passenger bende bunu merak ediyorum ne yapmamız lazım? Bide otelde kalmakla ilgili halkbanktan mesaj alan oldu mu formu doldurtuktan sonra?
-
Arkadaslar halkbank ik yi aradim gelen konaklama mesajlariyla ilgili.iki kez msj gelmisti banada."anket sonucunda sisteme kayit edildi yazısı cikiyorsa sisteme yuklenmistir,sistemden kaynakli bazi kisilere birden fazla gönderilmiş,kalacaginiz tarihlerde sikinti yasamazsiniz" denildi. benden soylemesi Inş bi aksilik olmaz
-
@ekon şov yapıp yapmayacağına onlar karar verir. onlar A yı sorarken sen A+B+C şeklnde fazladan fazladan şov yaparak cevap vereym dersen iyi günler deyip yollarlar. anlarsın zaten
-
@kikiki yok sadece istenilen belgeler
-
@asdasd marssh.. belirrtiği gibi kendin ol yoksa anlıyor zaten
-
mülakatlar bitince millet doluşacak heralde buraya sonuçlar ne zaman acıklanacak diye :S
-
Arkadaşlar sınav giriş yerleri değişmiş ama benim konaklama bilgileri yok.mesajda konaklama bilgilerini de sorgulayın yazıyor.
-
Arkadaşlar ataturk havalimanindan kadikoy deki hiltona nasıl gidebilirim ve ne kadar sürer İstanbul'u iyi bilen biri yardımcı olabilir mi ?
-
@hasret o kadar basit oldugunu zannetmiyorum fikir üretebiliyor mu sectigi konuyu savunabiliyor mu kac kişiyi ayni goruste birlestiriyor bunlar daha on planda benim görüşüm grub mülakatında.
-
Tavsiyem suni liderlik rolü kimse yapmasin grup mulakatinda cok sırıtıyor hele ki görüşünüzü savunamiyorsaniz.
-
Herkesin mulakat yeri degisti mi ?
-
Bu nasıl bi iş ya ! O kadar bilet aldık rezervasyon yaptık. Mülakatı Kalkıp Anadolu yakasına taşıyorlar. Biletler promosyonlu olduğu için yandı ne yapacağız şimdi ?
-
@Aristo kadıkoymü hocam ?