HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Marshallgil hangi facebook grubu acaba paylaşabilir misiniz ?
-
-
@Marshallgil @08123 facebook adresim bulunmuyor .o grupta işe yarar birşey varsa burdan konusabilirmiyiz ? paylaşırmısınız ?
-
@ncbb orası da buradan farksız "Mülakata giren yok mu? Neden kimse bilgilendirme yapmıyor?" tarzında geçiyor elle tutulur bir şey paylaşılırsa buraya yazarım merak etme
-
@Marshallgil teşekkür ederim
-
Millet ne calisiyorsunuz genel olarak bahsetseniz
-
@hasret
Bize nerede oturuyorsun diye soracaklar mı yani? -
@Marshallgil ben 65.4 aldım mülakatım perşembe
-
@iddaaw3435 yani?
-
@Marshallgil verdiğin aralıklar yanlış diyor.
-
@metalik hocam zaten 15-20 kişi puanını mülakat tarihi vermiş onlara göre bir aralık verdim
-
@metalik birebir mülakatında sorarlar neden farklı şehir diye. Sözlerim İstanbul için geçerli, kiralar hayat çok pahalı malum, verdikleri parayı biliyorlar ve geçmişte hep öyle yapmışlar farklı şehirden adayları yedek pozisyona alıyorlar genelde
-
@hasret HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
arkadaşlar bugün net bikaç bilgiye ulaştım uzman yrd istanbul yarın başlıyor; maaşlar başlangıç olarak 1900 çift yatan aylar 3500 falan yds spk durumlarını bilmiyorum. zor ve yıpratıcı bir meslek kesinlikle, özellikle şube işleri sıkıntı olur diyolar tabi bankacılık şubede öğrenilirmiş orası ayrı. bide yaşadığı ve tercih etti iller farklı olanlar 1 adım geride
Yok oyle bir dunya. Yeni giren arkadaslarim 2300-2400 arasi maas aliyor cift maasli aylar haric. buraya gelip forumda 4 sene önceki rakamlari yazmayin
-
@Hattom kulaktan dolma hiçbirşey yazmadım yazmam. geçen bi tanıdık çıktı uzaktan akrabaymış, adam verdi bilgileri o dediğin 2300 2400 ler ortalama anca geçiyor eline ilk yıl nisan payını da alamayacağız. iş yorucu birlikte sınava hazırlanamazsın dedi ve ayriyeten bu alımda istifa için yeni yaptırımlar gelecek adam ik da çalışıyor direk bu bilgileri verdi bende yazıyorum herkes faydalansın. ben kpss vs düşünmediğim için gireceğim
-
sanırsın ki mülakatı kazanmışşş...
-
@hasret ben direk birinci ağızdan çalışan arkadaslarimdan sana aktarıyorum rakamları. Neyse müloyu geceyim de baska derdim yok suan
-
bugün mülakata giren kimse yok mu ?
-
@ekstrafiskal benim kullandığım tek adres var hocam ondan da eminim. bende de onaylandı çıkmıştı ama yine de gelmişti inşallah bir terslik çıkmaz sapolun yardımlarınız için
-
Arkadaşlar 11 -12 Ocak'ta mülakatım var 10 ocak günü uçakla gitmeyi düşünüyorum gece. Otele check-in yapabiliyor muyuz bi gün önceden ? Bilgi alabileceğim bir telefon numarası var mı ?
-
otel için vs geri dönüş alan oldu mu halkbanktan ?