HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Hattom affedersiniz ben sabiha gökçen için demiştim ben bileti iptal ettirdim atatürk havalimanı na almıştım normalde direk kadıköy e bakınca e 10 yazdım ben de yanlış yönlendirildim
-
@Aristo burada metro güzergahı var belki faydası olur
-
@kemal HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@Aristo burada metro güzergahı var belki faydası olur
Ben iptal ettirmedim kardesim. metro ile kadıköye kadar gidecem artık Atatürkten
-
@Hattom ben çok kararsız kaldım bi de mülakat saati sabah 8 de ne olur ne olmaz sağlama alayım dedim
-
@kemal iyi yapmıssın kardesim. ben önceki gece inicem nolur nolmaz diye o yüzden iptal ettirmeme gerek kalmadı. Bol şans sana da
-
@Hattom teşekkürler kardeşim size de bol şans Allah yardımcımız olsun
-
Arkadaşlar bana hala otel ile ilgili bir dönüş olmadı anketi doldurdum ama rezervasyon yapıldı mı hiç bir bilgim yok ne yapmam gerektiği ile ilgili bir şeyler söyleyebilecek birisi var mı?
-
Birebir mülakatlar başladı mı ? Başlamadıysa ne zaman başlayacak bilgisi olan var mı ?
-
birabir mülakat yarın başlıyor istanbul uzman yrd için. benimki de ayın 5inde. acaba grup mülakatı ve birebir mülakatın yüzde kaçı alınacak özellikle bankacılıkta sınavdan ziyade mülakat etkili diyolar
-
istanbul uzman yrd mülakatına tahminimce 650 ye yakın adam çağırılmış 3 katı diyolar 200den fazla alım yapılacak heralde
-
@hasret bu bilgiye nasıl ulaştınız hocam
Başka il bilgisi de var mi? -
4degilmi@hasret
-
@ofya 3 katı arkadalar
-
Arkadaşlar yukarıda otel ile ilgili bir soru sormuştum nolur bi cevap yazmak bu kadar mı zor bankaya da ulaşamıyorum ta antepden kalkıp gidecem bi zahmet bi cevap yazın beni otel konusunda kimse aramadı ankete cevap vermeme rağmen
-
@maldırık emin değilim ama kimseye dönüş yapılmadı zaten. banada herhangi bir dönüş olmadı
-
Bana da otel konusunda dönüş olmadı ilk gün kalacak yerinizi ayarlayın iki mülakat arası konaklama otelde olacaktır.
-
Günde 14 grup var arkadaşlar. Her grup 9 kişi. Grup mülakatları 5 gün sürücek. 14x9x5=630 aday demektir İstanbul için. 3 katı mülakata çağrılmışsa alım sayısı 210'dur.
-
@ofya 3 mü 4 mü bilmiyorum ama 14 grup 9 kişi tabi gelmeyenlerde var arada. Bide ben şeyi unuttum grup mülakatı 28-29 aralık olanların bireyseli 4 Aralık'ta bir olacak belki ilk günkü sayı az olabilir tamamen tahmini yazdım. Sınavın pek etki etmediğini sektörde çalışanlar söyledi
-
@passenger teşekkür ettim hocam
-
@maldırık rica ederim