HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
arkadaşlar bir arkadaşım pendik tren garından otele nasıl gidebilirim diye sordu . hiç giden oldu mu ?
-
çok acayip sorular sorulanlar olmuş öyle olursa komisyonun elini sıkıp çıkmak gerek
-
1.komisyon zorlamiş. Diğerleri hep sohbet havasinda diyor. Öğrendiginiz sorular var mi
-
değişik alan soruları var hukuk mezunu olmayan bi kaç kişiye ağır hukuk sormuşlar
-
@hasret Sorular kavramlar ne spesifik olarak öğrendiniz mi ?
-
Mülakatın kaçta bittiğini bilen var mı acaba
-
Merkez bankasi baskani, sangay 5lisi, piyasalar, politika faizi kac, avrupa birliğine son katilan ulke, ulkeleri bilmekte yarar var. ispanya para birimi.. edindigim bilgiler arasinda. Fakat ben girmedim henüz. Bilgi paylastikca guzeldir arkadaslar
-
@nickname HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Merkez bankasi baskani, sangay 5lisi, piyasalar, politika faizi kac, avrupa birliğine son katilan ulke, ulkeleri bilmekte yarar var. ispanya para birimi.. edindigim bilgiler arasinda. Fakat ben girmedim henüz. Bilgi paylastikca guzeldir arkadaslar
Bunlar öğrendiğin kesin çıkan sorular mı hocam ? Şangay ve Ab sorusu sorulmuş bunu duydum bende
-
@Hattom evet hocam arkadasima sorulmus sorular ve face grubundan hatirladiklarimi yazdim.
-
-
@nickname Teşekkürler hocam. Kesin 1.komisyondur bunlar da
-
arkadaşlar bir sorum olacak uzun yoldan gelenler için eşyaları teslim edebilecek yer gösteriyorlar mı böyle bir problem de var?
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/176 aksam 20.00 da etkınlık var kardeslerım buraya gelın tagı yayınlayacam bı el atın sesımızı duyurmamız lazım
-
Arkadaşlar merhaba.. ben bugün birebir mülakata girdim. Biraz bilgilendirmeyim sizleri. 5 adet komisyon var. İçeri girdiğinizde bir kişi sadece not alıyor diğer uç kişi soru yöneltip sizi dinliyor. Once kendimi tanıtmami söylediler. Sonrasinda sorular gelmeye başladı. FED başkanının adını sordular. Merkez baskaninin adını ve merkez bankasının ne yaptığını sordular. Bu sene icin merkez bankasının hedeflerinin tutturup tutturamadigini sordular. Enflasyon oranını sordular. Guclu ve zayıf yönlerini sordular. Egitimimle alakalı sorular geldi Erasmus ile alakalı. Sonra İngilizce seviyemi sordular halkbakin sınavında ingilizceden kaç yanlış yaptığımı söylediler :)) keyifliydi ben üçüncü komisyondaydim. Güler yüzlü insanlar. Hatta öyle ki fed başkanını spran kisi hatırlatmak icin "boyle çirkin bi adam" ifadesini kullandı.
Kolayliklar diliyorum..
-
@sveiki fed başkanı kadın değilmiydi:/
-
@guyan-gelmiş olta atmışlar anladıgım kadarıyla o zaman genel konuları bakmamızda fayda var. detayda bogulmamak lazım 2 gündür yardımcı olan arkadaşlardan bunu görüyoruz.
-
@guyan-gelmiş teşekkürler hakkında hayırlısı olsun
-
kpss geçmişi olan arkadaşlara hiç soruldu mu başka beklediğin mülakat var mı gibisinden ?
-
Hilton otelde 1 günlük kalma hakkımız var mı? 2 gün mulakati olan ve şehir dışından gelenler için söylüyorum. Herhangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu bunun için?
-
@serza bana böyle bir soru gelmedi..