HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@mirzanyarr saat 12de ama öğle arası sonrası 1den sonra başlıyorlar. En son biten 4.30 gibidir muhtemelen benimki 4te bitti. Ordan sabihaya trafiğe göre ortalama 1 saat sürer
-
@hasret cevap icin teşekkürler hocam
Benim uçak 5te artik risk umarim yetisiriz -
@mirzanyarr istanbul listeleri kalabalık malum bitmiyor hemen şansa kalmış yetişirsin inş
-
Dostlar bu otel konusu hakkında hala bir dönüş almamış bulunmaktayım bizim yapmamız gerken bir şey var mı acaba? Yani gidip konaklayan arkadaşımız varsa o bu konu hakkında bilgi verebilir mi? Oraya gidip rezil olmayalım
-
Ben bugun ik ile gorustum mulakat yerim degisti ve konaklama hakkinda talep edilebilr gbi bir durum belirtilmis dedim.ve herhangi bir mesaj gelmedi dedim.onceki anketi doldurdunuz mu dedi evet dedim. Ozaman bir sikinti yasanmassiniz mulakat tarihine yakin bir zamanda oteli arayip durumu kontrol ettirin dedi. Aksi halde durumu bildirirsiniz dedi. Bakalim hayirlisi
-
@hasret hocam benim izmir grubu zaten tek umudum ordan yani belki kalabalık olmaz da ben de yetisrim diye düşünüyorum da bakalim hayırlısı artik..
-
arkadaşlar benim mülakat sabah 8'de.Malum şehir dışından geliyoruz,valiz,çanta,palto vb. olacak yanımızda.Acaba saat 7 gibi otele vardığımızda adımıza oda tahsis edilmiş olur mu yerleşmemiz için.Aksi takdirde zorluk olacak.Deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.
-
@acctuerrx otele kabul öğleden sonra olur genelde. Resepsiyon dan rica ederseniz size yardımcı olurlar bence
-
@acctuerrx rahat ol konaklama hakkina sahip olan herkes öyle gelicek zaten napicaklar bavulla mi sokucaklar mulakata:)
-
Arkadaşlar ben istanbula mülakattan iki üç gün önce gideceğim, ulaşım masrafını yine de karşılayacaklar değil mi? Bir de iki mülakat arası günde mi otelde kalınabiliyor bu kesin mi?
-
@NnN ik yı ara hocam aklında soru işareti kalmasın
-
Milliyet Gazetesi İnternet sayfasındaki haber:
"Balkanlar’dan gelmesi beklenen ve bu geceden itibaren İstanbul’u da etkisi altına alacak kar yağışının 36 saat aralıksız süreceği bildirildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahminleri Genel Müdürü Ahmet Uçar’ın verdiği bilgiye göre, ilk 36 saat kesintisiz yağması beklenen kar yağışı, pazar gününe kadar aralıklarla devam edecekKar kalınlığının pazar gününe kadar İstanbul genelinde 15-20 santimetreye çıkması bekleniyor. Yüksek yerlerde kar kalınlığının 50 santimetreye kadar çıkabileceği belirtildi. Yağışın süreceği çarşamba gününe kadar kentte gece en düşük sıcaklıklar -3/-2, gündüz en yüksek sıcaklıklar ise -1/0 derece dolayında olacak.AHL’DE KAR ÖNLEMİ
İstanbul’da etkili olması beklenen fırtına ve kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda da önlemler alındı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi, seferlerin yüzde 30 oranında azaltılması kararı aldı."
-
Mülâkatta karsilastiklarimi sizlere mulakatla ilgili fikir vermesi acisindan paylasiyim arkadaslar. Saat 12 de olan mulakat 1 gibi basliyor ben 3.30 gibi mulakata girdim. İk da görevli arkadaşlar güler yüzlü gayet yardımcı oluyor bizlere, yani rahat olun içerde öcüler yok sıkıntı,stres yapmayın. İçerden çıkan kimi arkadaş kendini tanit sorusundan sonra sohbet havasında gectigini söylüyor ama bilgi sorusu sordukları da oluyor. Mesela bana gelen sorular şu şekilde
Enflasyon oranı?
Politika faizi nedir ve kaçtır?
Tmsf nedir, mevduatlara ne kadar sigorta verir?
Libor nedir?
İcerde 10-15 dk kaldım. Umarım bir fikir sahibi olursunuz. Başarılar herkese. -
- komisyon açıkcası beni zorladı. murabaha nedir ? karekodlu çek nedir? bilanço nedir ve kalemlerini say. bilançodan kar zarar hesaplanır mı ? bir şirketin kredibilitesine nasıl bakarsın ? mali tahlil nedir? kredi riski nedir ? güzel bir tecrübe oldu benim için herkese teşekkür ediyorum.
-
@Enes-Özkan ziraat katılımı kazandınızmıydı hocam ? katılım bankası sorusu murabaha veya sohbet içinde katılım bankacılıgıyla ilgili birşey geçti mi
-
@ncbb daha önce bir banka sınavına girdin mi diye soruldu. ben ziraat katılım bankası mülakatında elendim cevabı verince murabaha nedir diye soruldu
-
@EneSRY HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
- komisyon açıkcası beni zorladı. murabaha nedir ? karekodlu çek nedir? bilanço nedir ve kalemlerini say. bilançodan kar zarar hesaplanır mı ? bir şirketin kredibilitesine nasıl bakarsın ? mali tahlil nedir? kredi riski nedir ? güzel bir tecrübe oldu benim için herkese teşekkür ediyorum.
Hocam bölüm muhasebe fln mı ? Yoksa şansınıza mı soruldu muhasebe soruları
-
Arkadaşlar bir sorum olacak; eğer merkez bankası başkanı olsaydınız nasıl bir politika izlerdiniz? sorusuna ne yanıt verilmeli?
-
@EneSRY hocam sorular o zaman hazırlanmış bir skaladan gelmiyor. konu konuyu açınca akıllarına geleni soruyorlar.
-
Arkadaşlar hangi birimde çalışmak istediğimi soruyorlar. Bizim için çalışabileceğimiz hangi mevcut birimler var bilgisi olan var mı acaba?