HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Arkadaşlar kamu bankalarının elinde detaylı bilgilerimiz oluyor adam alırken iyi araştırırlar, sadece sınav mülakatlar değil kredi kartı kullanımı varsa borçlar hepsi hakkında gerekli yerlerden bilgileri alırlar dürüst olmak en iyisi
-
Arkadaşlar sorulursa söylersiniz, sorulmazsa konuyu açmaya gerek yok bence. Bana sormadılar ama öğrenmek isterlerse her türlü öğrenirler zaten
-
@ncbb gercekten ben de cozemedim her komisyon farkli davraniyor. Ama kesin olan vir sey var onemli olan bilgi degil. Farkli seylere bakiyorlar kesinlikle.
-
@-Deficit- bana sordular ben de birini soyledim. Bekledigim sinav da yok dedim. Ama mulakat sonucu bekledigim kurumlari soylemedim. Tabiki ogrenmek isterlerse herseyimizi ogrenirler ama bu kadar ugrasirlar mi ya da bakarlar mi bilmiyorum. Eger bakarlar da ogrenirlerse ben elenirim. Cunku yalan soyledigimi dusunecekler. Ama bilmiyorlar ki hicbiryer garanti degil. Ve garanti olmayan sinavalr yuzunden elemeleri de sacmalik olur. Neyse umarim hayirlsii olur herkes icin.
-
emin olun bu konuyu mülakata giren kimse henüz çözemedi
-
sen zaten herkes gibi bilginle mülakata kaldın alanı kesinlikle çok kafaya takma ben de mülakata kadar deli gibi ders notlarımı çalışıp durdum ama hiç ummadığım şekilde bana alan dahi sorulmadı fakat alandan bir dünya soru sorulan arkadaşlarda var o yüzden bu konuyu aşırı kafana takma rahat ol birşekilde halledersin
-
Arkadaşlar hava muhalefeti sebebiyle uçağa binemeyen ve mulakati kaciran oldu mu acaba? Yani daha mulakata girmedim ama olur da hani basimiza gelirse diye
-
@ekstrafiskal hocam bir gün önceden gelin mümkünse , tehlikeye atmayın , geç dahi kalsanız heyet bundan hoşlanmayacaktır
-
@aliveli aslında hocam istanbul için dediğiniz dogruda adam kalkıp erzurumdan gelecek onları göz ardı edebilirler ama tabiki mülakat günü ve saatinde orda olmak şart. yoksa adam daha buraya gelemiyor verdigimiz işi nasıl yapacak mantıgı olusturur
-
@aliveli @ncbb zaten 1 gün oncesine aldim biletimi aslında, mulakat persembe ben carsamba orda olucam ama yine de insan bi tedirgin oluyor cunku gidememek kotu bir imaj da yaratabilir. Bu arada cevap icin tesekkurler arkadaslar
-
Ertelenme ihtimali var mı? Kar böyle yağmaya devam ederse gidemeyeceğim
-
@Aristo valla bu cumartesi ertelenmiyse bi daha ertelenmez heralde ikya sormuşlar erteleme olmayacak demiş ona göre hazırlık yapın
-
Çileyi çekecez o zaman. bütün Türkiye'yi İstanbul'da mülakata çağırıp ne olursa olsun gelin demek de bana çok doğru gelmiyor.
-
@Aristo hocam yarın işe alındığınızda da zorlu koşullarla karşılaşıcaksınız sonuçta. İnsanlar gerekirse 2 gün önceden gidiyor riske atmamak için her şeyin bir çözümü var. Gerekli önlemleri alıp mülakata katılmanızı tavsiye ederim
-
@marshallgil egitimler antalya diyince hiç kimse ben oraya gidemem demiyor
-
Arkadaşlar diplomamı yanıma alayım mı??
-
@stiglitz ONAYLI örnegini götürecem ben
-
Arkadaşlar, belki biraz yersiz bir soru olacak ama otel konaklaması yapan arkadaşlar bilgi verirse iyi olur: Otel konaklamamıza kahvaltı veya herhangi bir yemek dahil midir acaba?
-
@ncbb aslı gibidir dimi
-
@stiglitz aynen hocam