HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@ncbb kardeşim mülakata girmeden önce teslim edilmesi gereken belgeler arasında cv yok. CV hazırlanması ve teslim edilmesi gerekiyor mu? bununla alakalı bilgisi olan var mı ?
-
@Çevreci cv ye gerek yok hocam istemezler.
-
@ncbb teşekkürler
-
arkadaşlar servisle genel müdürlüğe geçen var mı ikinci mülakat için? varsa aynı servisle dönüş imkanı da var mı otele?
-
@emirkarahanli HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Arkadaşlar hangi birimde çalışmak istediğimi soruyorlar. Bizim için çalışabileceğimiz hangi mevcut birimler var bilgisi olan var mı acaba?
yardımcı olabilecek var mı bu konu da?
-
arkadaşlar istanbul mülakatları bugün bitiyor artık. istanbullu arkadaşlar anadoludakilere yardım etse ne güzel olur
-
selam arkadaşlar ben istanbul uzm yard için dün mülakata girdim.
Yukarıda yazılanlara katılmakla birlikte İktisat mezunuyum ve bana kpss alan ile ilgili soru pek soru sorulmadı okuldan sonra ne yaptın,neler ile ilgilendin ,neden bankacılık falan dediler ve benim ingilizce bölümü 60 da 44 doğru idi türkçe okumuşsun ingilizce eğitim aldın mı ingilizcen akıcı mı diye sordular bende hayır efendim ben tamamen kendim çalıştım üniversitede de 1 yıl hazırlık vardı orada da sınavı geçip hazırlıktan muaf oldum falan diyince diğer genel müdür sen anadolu lisesi mezunumusun diye sordu bende hayır düz lise dedim konu kapandı son bölümde ise bankacı tanıdığın var mı banka bölümleri hakkında ne biliyorsun ,hangi bölüm ne iş yapar gibi sorular sordular sonra teşekkür edip çıktım
kamudan da tecrübelerle sabit olmakla birlikte arkadaşlar emin olun bu sürecin ne orada soruları bilmekle alakası var ne de bilememekle soru sorulması .sıkıştırılma Sadece özgüvenli ve sakin kalıp kendinizi tanıtmakta geçiyor Ben ağlayıp çıkan arkadaşımın kazandığını da biliyorum güle hoplaya komisyondan çıkıp atananı da biliyorum birebir aynı mülakat şeklinde olup kazanamayanı da biliyorum bu iş biraz nasip biraz şans işi
tavsiyelere gelince
mümkün olduğunca sakin olun zaten yukarıda arkadaşın da dediği gibi insan kaynakları bölümünden bir uzman sizi komisyona getiriyor sakinleştirip salona yöndiriyor umarım yardımcı olabilmişimdir.herkes için hayırlısı olsun -
@ncbb buyur sor kardeşim
-
@ecsahan arkadaşım ben mülakata girmeden önce organizasyon şemasına bakmıştım bir sürü bölüm var,en temel olarak,ik,Kredi Tahsis ve Yönetimi,Esnaf - KOBİ Bankacılığı,Kredi Politikaları ve Risk İzleme,Operasyonel İşlemler vs vs ve bu birimler de alt kollara ayrılıyor ve tam anlamıyla bu bölümlerin ne iş yaptığını öğrenebilmek çok çok zor ama saan şunu söyleyebilirim örneğin dış ticaret işlerinde çalışmış ihracat yapmış ingilizcesi akıcı olan biri tabiki dış tic bölümüne yönlendirirler,yeminli mali müşavir de çalışan ya da smmm olanlara muhasebe bütçe gibi bölümlere yönlendirirler ezcümle bu biraz da senin ilgi alanın ve bilgi birikimine bağlı olarak sorulan ve o alanda çalışman beklenen bir sorudur umarım yardımcı olabilmişimdir
-
Birebir mülakata giderken hiçbir evrak gerekmiyor tek gereken adayın siz olduğunu ispatlayabileceğiniz
-nüfus cüzdanı
-ehliyet
bunlara bakıp listede imzanızı atıp bekleme salonuna geçiyorsunuz olay budur -
YARIN SAAT 20,00 DA GUY ISTEGI ILANI ICIN ETKINLIK YAPACAGIZ ERTELENMIS BIR ETKINLIK ARKADASLAR YAPILAN YENI IHRACLAR SAYESINDE SANSIMIZ ARTTI BIZ EN AZINDAN SESIMIZI DUYURALIM 1000 KISI ILAN GELECEKSE TALEP VAR DIYE 2000 OLSUN ILAN SAYISI NISANDA ACILACAKSA SUBATTA ACILSIN SIZDEN ISTEGI MAHALLE AGZIYLA SOYLEYIM BIR EL ATIN GARDASLAAR HERKES BURAYA GELSIN KI TOPLANALIM http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/190?page=10
-
Arkadaşlar benimde salı-çarşamba mülakatım var. Pazartesi yola çıkacağım. Hava durumu nedeniyle erteleme gibi bir durum olur mu?
-
@kaptanbarbarossa Eyvallah
-
@stiglitz daha önce böyle bir şey duymadık hocam, muhtemelen olmaz iptali gerektirecek bir durum.
-
@kaptanbarbarossa hocam beni alan bölümü korkutuyor .geri kalanı dogal olup yalan söylemedikten sonra hallederiz gibi geliyor. birde bölge müdürlüklerinde hangi bölümlerin oldugunu bilmiyorum sorarlarsa ne yapacagımıda bilmiyorum
-
bence alandan korkmayın çalışmayında mesela bana hiç gelmedi ama gelenler bildikleri halde net açıklayamamış heyecandan ki doğru yanlış olayına dikkat etmezler sonuçta bi sınavı geçtik
-
Bana baska kurum sinavina girip girmedigim soruldu. Ben de sadece bi tanesini soyledim. 2 tanesini soylemedim. Sorun olur mu sizce? Bundan haberleri var midir? Ya da kpss puanlarimiza bakarlar mi?
-
@thms bence söylemek lazımdı fakat tecrübeli arkadaşların yorumlarını bende bekliyorum. kpss 85 desem akıllarda soru işareti bırakarız
-
@ncbb aynen kardesim ama 80 küsür puanlarda sorun olacagini dusunmuyorum. Bence sen rahat ol. Ancak benim puanlar baya yuksek bi de bekledigim mulakat ve sinavlar var. Ha tabi halkbank olursa kalmayi dusunuyorum o ayri konu.
-
@thms hocam birde 5 farklı komisyon var . hadi hepsinin soru portföyü aynı olsa bir nebze insan rahatlıyor ama bir komisyonda zorlayıp diger komisyonda daha sakin geciyor.acaba neye göre degerlendirme yapıyorlar