HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@sveiki peki hocam siz söylediniz mi kpss hazırlık yaptım gibisinden bişey
-
@ncbb evet oltaymis, ben zaten hatırlayamadığım söyledim
-
@serza ben yeni mezunum. Okul bittikten sonra banka sınavları olacağını bildiğim icin mezun olur olmaz hazırlanmaya başladım dedim. Kpss konusuma girmedim aslında kpss için hazırlıklı benimkisi.
-
Hocam giris kisminizi ozgecmisinizi nasil yaptiniz acaba ben bi turlu o kismi tamamlayamiyorum hakkinizda hayirlisi olsun bu arada
-
@ohlin hocam o artık senin kendi çabanla olcak bişey.
-
@sveiki hocam öncelikle geçmiş olsun..merak ettiğim birkaç şey var benimde yurtdışı deneyimim var bunu söylediğinizde ne sordular? ingilizcenizi ölçmek amaçlı ingilizce konuştular mı sizinle? bide mülakat esnasında ayakta mı bekletildiniz yoksa oturmanız için bir sandalye var mıydı?
-
@passenger mülakata dün katıldım, ingilizce konuşma kısmı olmamıştı duyduğum kadarıyla. Fakat sınav sonuçlarına bakıyorlar o an, benim mezun olduğum bölüm ingilizce olduğu için sınavda ingilizce kısmını az bulup neden böyle diye sordular. Beklenilen yerde insan kaynakları çok yardımcı oluyor, zaten komisyonlara o takdim ediyor sizi ve girmeden önce ne yapmanız gerektiğini anlatıyor. İçeride sandalye var ben sizi içeri alacağım kendinizde emin şekilde müsaade isteyerek oturun ve kapıyı kapatmaya çalışmayın ben kapatacağım diyor. Sonuç olarak rahat olmaya çalışın arkadaşlar gerçekten güzel bir ortam.
-
@-Deficit- teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için kaç doğrunuz vardı ingilizceden ne cvp verdiniz
-
@passenger rica ederim hocam 52 doğrum vardı, bölüm ingilizce olduğu için zamanla anlama daha çok yoğunlaşıp grameri geri plana atıyoruz bu nedenle sınavdan önce gramer tekrarı yapamadığım için öyle oldu dedim
-
@-Deficit- 60 soruda 52 doğruya az mı diyorlar
-
@passenger tesekkur ederim. gittiğim yeri neden tercih ettiğini, seri konuşup konusamadigimi sordular. Yds puanimi söyleyince halkbankin sınavındaki yanlış sayımı soylediler seviye ölçmek için İngilizce konusmami beklemediler, İngilizce soru sormadilar.
-
@passenger daha fazlasını beklediler demekki
-
ORtalama kaç dakka sürüyo hocam ?
-
@-Deficit- bu komisyondaki arkadaşların kaç bin kişiden 60 puanı bile alan yeterli kişi olmadığı için taban puanın 50ye çekildiğinden haberleri yok galiba
-
@serza benim mülakatım 10 dk sürdü fakat 15 dakikaya yakın sürenler var, bir kişiden de 5 dk olduğunu duydum. Kendisi de şaşırmıştı.
-
Benimde 10dk sohbet tarzı geçti her komisyonun tarzı farklı. Benim komisyon sohbet havası evet ama dikkat ettikleri başkaca şeyler var belliki
-
Hocam sadece kimlik alıyolar dimi başka bişey götürmeye gerek Yok?
-
facebook sayfasının linkini paylaşabilir misiniz?
-
-
Merhaba arkadaşlar öncelikle mulkata giren herkese geçmiş olsun girecek olanlara da başarılar simdiden
Benim 2 sorum var arkadaşlar cevaplarsaniz berhudar olurum- Benim bireysel mülakat 12de yazıyor sizce mülakat kacta biter ve ben kac dakikada ordan Sabiha,ya gidebilirim, bilet saatimi ona göre ayarlayacagim
- Takim elbise giymeden orda olacağım ilk gün sabah erkenden orda giyilecek yer vardır degil mı?