HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Arkedeşler birebir mülakattan kasıt kaç kişi olur var mı malumatı olan ?
-
Selam arkadaşlar mülakat hakkında birkaç bilgi de ben vermek istedim. Öncelikle daha önce de belirtildiği gibi otele geldiğinizde bir süre girişte bekletiliyorsunuz daha sonra sıra yapılıp Halkbank standının orada belgeler kontrol edilerek bilgisayara bilgileriniz giriliyor ve hangi grupta olduğunuz söylenip listeye imza atıyorsunuz sabah 8 seansında sanırım 6 grup vardı ama galiba öğleden sonra seansı daha kalabalıktı. Sonrasında ise atıştıracak kahvaltılık poğaza, çay vs olduğu odada birşeyler yedikten sonra gruplar halinde çağırılıp salonlara doğru bazı gruplar doğrudan grup mülakatı odasına alınırken, bazı gruplar kişilik envanteri testine alınıyorsunuz Kişilik envanteri testinde bilgisayar odasına alınıp 185 soruluk 3 şıklı testler halinde sorulardan oluşuyor yanlış hatırlamıyorsam son 15 soru sayısal mantık tarzında idi. Grup mülakatında ise isimlerinizin yazılı olduğu sırayla yuvarlak masaya oturup ilk 20 dakika bir şirketin yeni 3 ürün sunmak istediği Pazar ile ilgili finansal, mali bilgilerinin olduğu analizi ve grafikleri okuyup not alıyorsunuz. Daha sonra ortalama 30 dakika kendi aranızda fikirlerinizi savunup ortak karar almaya çalışıyorsunuz ve süre sonuna doğru ise grup adına 1 kişinin nihai kararı vermesi ve kapanışı yapması isteniyor ve her iki aşamadan sonra mülakat bitiyor. Benim söyleyeceklerim bu kadar herkes için hayırlısı neyse o olsun…
-
@polo88 grup mülakatında salonda beklerken bankada servis görevlisi olup uzman yard. mülakata girmiş olan arkadaş daha önce 3 4 kişi olmuştu falan dedi
-
Arkadaşlar istanbulu bilenler için bir sorum olacak
Şimdi ben hangi otogarda ineyim ve hiltona nasıl gidebilirim
Duduluda in dedi bir arkadaşım ama ondan sonrası o da bilmiyor sizin bir bilginiz var mı bu konuda?
Help me please -
@mirzanyarr otogarlar hakkında pek bir bilgim yok ama büyük firmalar hemen hemen her yere servis kaldırıyor. siz müşteri hizmetlerini bir arayıp sorun
-
@ncbb konuştum hocam kozyatağı iceren köy servisine bineceksin dendi ordan yakin bir yerde incekmişim ordan artik taksi ama sabahim köründe taksi bulur muyuz Allah kerim
-
@mirzanyarr Allah yardımcın olsun . başarılar kardeşim
-
@ncbb Allah razi olsun,cümlemize Ins
-
@kaptanbarbarossa eyw hocam vakıf uzmanlıkta 5 kişi vardı komisyonda ondan sordum burda kaç olur komisyon fazla is sorular çok geliyor her kafadan bir ses
-
@kaptanbarbarossa aynen süreç bu 3 üründen de en iyi fikir çıkarmak sizin tecrübe piyasa hakimiyeti ürüünü iyi tanımanıza bağlı.Her yiğidin yoğurt yiğişi farklıdır özgünlük önemli.
-
bugün istanbul uzman yrd için bireysel mülakatlar başladı. girenler biraz bilgilendirirse seviniriz, illede soruları söylemelerine gerek yok alandan ya da ingilizce sorular geldi mi söyleseler yeter
-
facebooktaki grupta bir arkadaşın bireysel mülakat tecrübeleri gruptan alıntıdır ben henüz girmedim :
komisyon 4 kişiden oluşup bir iki kişi soru sorarken diğerleri sizi gözlemliyormuş ilk önce sohbet havasında geçiyor ve kurumda kalıcı olup olmayacağınıza dair fikirlerinizi ,sınav öncesinde neler yaptığınızı soruyorlamış ve bu arkadaş iktisatçı olup alan ile ilgili bir soru sorulmamış fakat mülakata giren diğer arkadaşlara bankacılık ile ilgili bir iki soru sorulmuş ve toplam 10dk sürmüş -
arkadaşlar ben de aldım aynı bilgileri kimisine bankacılık ve ekonomik konular sorulmuş kimisi sadece sohbet şeklinde geçmiş öğleden sonra olanlar 1.30da başlıyormuş
-
@hasret soru soran komisyonlar kaçıncı komisyon bunları da ogrenir mısınız. Bizde o komisyona düşersek kendimizi hazırlayalım
-
@Hattom valla onu bilemem ben de girenlerin verdiği bilgileri paylaşıyorum sorulan soruları da söylemiyorlar. 5 komisyon var toplamda ama aynı komisyonun birine soru sorup başkasına sormadığı olmuş yalan söylemiyorsa girenler
-
@hasret facebook grubunda arkadasin yazdigi var fakat daha kendisine soru sorulan kimse yorum yapmamış. Merak içindeyim ne sordular
-
@Hattom onu söylemezler bize kıyak yapmak istemezler ama ben olsam yazardım yani. bide bazı kişiler zor, kolay bilinemeyecek bankacılık işlemleri sorarlar kimisine hiç sormazlar, adamına göre muamele dönecek belli
-
Ne zaman açıklanır mülakat acaba
-
Hilton yine ard arda iki mülakat arasindaki 1 gecelik konaklamayi karşılayacak degil mi ? Otele hala liste ulasmamis hala kesin birsey söylemiyorlar.
-
@derbederoldum hele bir bitsin 19 ocakta mülakatı olan adam var