HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@ncbb tamamdır sağ olasın
-
Nee Antalya miii caggnimm memleketimmm ️Hadi bakalim insallah kazaniriz
-
Istanbulda hala kar yağıyormuş yaa Ins yarin durur da uçaklar havalanır yoksa bla bla resmen..
-
Arkadaşlar insan kaynaklarından mail gelen oldu mu ? "Başvuru formunuzu güncelleyebilmeniz için kullanabileceğiniz.. " diye şifremi yeniden atmışlar. Herhangi bi şifre talebim de olmamıştı oysa.
-
İstanbul da aşırı kar yağışı var planladiginizdan bir kaç saat erken yollara dusmeniz yararıniza olur arkadaşlar.
-
pendik tren garından metroya ulasım nasıl saglanır arkadaşlar bilenn var mı ?
-
Hava şartları nedeniyle mülakata gidememiş olan var mı? Bir fırsat daha veriyorlar mı?
-
@ncbb gardan çıktığınız gibi tabelalar sizi yönlendirecek rahat olun. 10-15 dk yürüme mesafesi
-
Bugün mülakat var mıydi?
-
İstanbulu bilen arkadaşlar cevap verebilir mi. Acaba kadıköyden Halkbank genel müdürlüğe gitmek için metro hattında en yakın durak neresi olur ?
-
@Secondchance kadıköy-kartal metrosuna binip yenisahra durağında inip taksiyle gidebilirsiniz 10-15 lira tutar aşağı yukarı.
-
@08123 Çok teşekkür ettim. Bende kozyatağı ya da yenisahra arasında kalmıştım. Her şeyden önemlisi İstanbula sağa salim gelebilmek .s Hepimiz için hayırlısı olsun.
-
THY mesaj attı uçuşumuz iptal edildi diye iyi mi
-
Yarınki uçuş iptal oldu hadi bakalım
-
@Secondchance Ne demek. Aynen hepimiz için hayırlısı olsun
-
@asdasd uçuşlar iptal olduğunu mülakatla ilgilenen insan kaynaklarını arayıp bilgilendirin. Bakalım ne önerecekler? Sizin gibi olan veya olacak olan çok kişi olacaktır.
-
facebookta insanlar hava şartlarından dolayı mülakatlarını ertelettiklerini söylüyorlar sizlerde deneyin
-
arkadaşlar gidebilen otobüsle gitsin 17sinden sonra mülakat olmayacakmış ve atıyorum senin şehrin geçtikten sonra gitmek komisyon için hoş değil son çare erteleme yapın
-
Genel müdürlükteki mülakat için servis mi kaldırıyorlar? Doğru mu söylenenler
-
@asdasd aynen öyle