HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
bana da muhasebe ağırlıklı soru geldi mizan nedir bilanço nedir gelir tablosu nedir arasındaki farklar nelerdir? gelir vergisi kurumlar vergisi nasıl bir vergidir? geçici hesaplar nelerdir? gibi sorular vardı
-
Planlarda bi değişiklik olmazsa İstanbul uzman yrd. diğer şehirlerden önce açıklanacak ; sebebide şu eğitim yapılacak yer belli ve kapasite olarak herkesin aynı anda eğitim alması için uygun değil.. Biraz erken olmasına rağmen genel mülakatlar bittikten sonra her an açıklanabilir hazırlıklı olun..
-
@abrahamsmith kaynak hocam
-
@abrahamsmith kaynak ?
-
@impression_25 bende 2 soruya yanit veremedim 5 soruya verdim kardeşim nedense bana da pek olumlu gelmiyor da bekleyip göreceğiz
-
@abrahamsmith istanbul için alınacak kişi sayısı ve eğitimin yapılacağı yer hakkında bilginiz var mı acaba ?
-
arkadaşlar sizce mülakatlar adaletli olur mu torpil çok işliyor mu halkbank mülakatlarında .bana 13-14 soru sordular yaklaşık 7-8 iini cevapladım cevaplayamadığım sorularda oldu.grup mülakatım çok iyi geçti.oldukça tedirginim
-
Antalyayı tercih eden birçok arkadaşla tanıştım. İşe kim girerse girsin hak eder. kendilerine başarılar diliyorum.
-
benimde grup mülakatım iyiydi , bireyselde sohbet havasında geçti daha çok beni tanımaya yönelik sorulardı. İnsan kaynakları ekibi o kadar cana yakın insanlar ki pek böyle ik görmedim açıkçası. Çok güzel bir ortam vardı güzel arkadaşlıklar edindim. Torpil olayının olmayacağına ve hak edenin kazanacağına inanmak istiyorum. Umarım herkesin hakkında hayırlısı neyse o olur. En kısa sürede açıklansa da bu zorlu bekleyiş bir an evvel son bulsa.
-
Adamı olanlar girer . Olmayanlar bakar Bu umarım olur son eğlendiğim yer olur
-
kaynak İK dan sevdiğim bi abim eğitimde Hiltonda yapılacak çok büyük ihtimalle bi yerlere not edin ..
-
mülakatlar ayın kaçında bitecek haberiniz var mı?
-
@impression_25 17 ocak
-
Arkadaşlar aynen torpil olayı çok olur mu? Düşündükçe kalbim sıkışıyor
-
Olur öyle bu dönemde çabuk geçer
-
@abrahamsmith haydi hayırlısı o zaman hocam. Bana geçen hafta çarşamba günü, ocak ortasında İstanbul Uzmanlık eğitimde olucak demişti orada bizimle ilgilenen ik. Ama şimdi duyuru yapılmış hepsi beraber ocak sonunda açıklancak diye o yüzden kaynağınızı sordum yanlış anlamayın.
-
@Marshallgil ne duyurusu hocam?
-
Bugün liseden bir dostum da mülakata girecek. Kendisine başarılar diliyorum
-
kazanacağımdan hiç umudum olmamasına rağmen mülakatlar bitsin de açıklansın artık yaa stresten diğer sınavlara çalışamıyorum durup durup halkbank sitesine giriyorum iyice gerildim
-
bu arada arkadaşlar bence istanbul erken açıklanacağı gibi bir durum söz konusu olamaz sonuçlar bir bütün halinde açıklanır ama farklılık sadece ilk eğitim grubu acil ihtiyaç olduğu için istanbul için başvuranlar olur