HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
herkes için hayırlısı...
-
@dk-2016 oyle de dusunme referansiyla bile eleneni biliyorum. Arkadaslar biz tevekkulumuzu aldik takdir Allah in yicek ekmegimiz varsa nasipse olur yoksada elbet bizleride bi yerde nasibi vardir.
-
Inşallah dediğiniz gibi olur :))
-
Ben sadece duyduklarimi paylaştım . Zaman gosterecek sonuçları. Benim son şansım kpss defteri kapandı .
-
arkadaşlar ne zaman acıklanacagı hakkında bilgilendirme yapılan varmı
-
@texsas12 yorum yaparken biraz saygılı olurmusun.görüşüme katılmaya bilirsin ama saçma olup olmadığına sen karar veremezsin
-
@serza siz o yorumu yaparken yüzlerce kişiyi umutsuzluğa surukluyorsunuz benim yoruma sacma demem mi dokundu? kendi gorusumdur bunu da serbest bir şekilde belirtebilirim
-
Valla nasıl istiyorsan öyle anla
-
sakin oolun şampiyonlar az kaldı
-
Sakin olalım arkadaşlar. Herkes bu bekleyiş sebebiyle oldukça gergin. Herkes duyduğunu paylaşıp bir yararım olsun diye düşünüyor şüphesiz. Duyumları aldığımız yetkili kişiler de kendi şahsi fikirlerini söylüyor bizlere. Sonuçta komisyonların bizleri nasıl değerlendirdikleri onların takdiri. İster muhabbet etmiş olalım, ister alanda vb konularda sıkıştırılmış olalım illa ki geçerli bir değerlendirme yapıyorlar. Ben mülakattan önce bölgede çalışan bi uzmanla görüşmüştüm seni mimiklerinden bakışlarından dahi tartıyorlar senle ilgili çoğu şeyi zaten kesin olarak seziyorlar demişti. O yüzden bekleyip görelim. Herkes hakkında hayırlısı olsun inşallah.
-
arkadaşlar sakin olun beklentinizi düşük tutun çünkü sonra çok üzülürsünüz bende mülakattan sonra bu sefer oldu mülakat çok rahat geçti dedim bir baktım herkesin öyle sonuçlar açıklanmadığı sürece kimseye inanmayın açıklanınca görücez kimisinin çok zor olduğu halde kazanacak kimisi kazanamayacak bu bir gerçek ve ortalama 3 katı çağırıldığına göre illaki birileri elenecek önümüzdeki salı mülakatlar bitiyor açıklanması uzun sürmeyecek gibi ve bir işin olacağı varsa o iş öyle bir olur ki ben nasıl kazandım diye hayret edersiniz ne diyelim herkes için hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar ulaşım bedellerini tahsil etmek için ne yapmamız gerekiyor. Herhangi bir Halkbank şubesine faturalar ile gitmek yeterli olacak mıdır?bilgisi olan var mı!
-
@Secondchance sayfalarında ilan edeceklermiş geri ödemenin nasıl olacağını
-
@MB.. Teşekkür ettim.
-
Umarim bu cuma açıklanır . Şubatta is başı deniliyor.
-
inş hocam işssizlik zor zanaat
-
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. Kazananların listesi mi yayinlaniyor Halkbank sitesinde, nasil açiklaniyor sonuçlar acaba?
-
Muhtemelen gene tc ve şifre girerek öğreniriz
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/264?page=14 kardeşlerim buraya gelin saat 21,00 da etkinlik düzenleyelim refarandum öncesi bi ilan kapalım sayı isteyelim sesimizi duyuralım yardım edin sahip çıkarsanız bir şeyler yapabiliriz tek başına insan zorlanıyor.
-
Gençler istanbul Cumaya kadar açıklanır mi ? Var mı kasakli biri Genel Müdürlükte tanıdığı olan bilen duyan vs