HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@derbederoldum Bu ay sonunda açıklanacak. İk konu hakkında bilgi verdi. Cok uzatmadan baslatacaklar.
-
mülakatta ocak sonu ya da şubat başı dendi
-
Bir grupta uzman Yrd. Kazanamayanlara servis görevlisi teklifi yapılabileceği söylendi. Ik demiş bilgisi olan var mı
-
@derbederoldum ihtimali var hocam.bir yerden falan duymadım sadece tahmin. fakat şunu onlarda biliyor çogu 1-2 yıl içinde bırakacaklardır ve maliyeti cok fazla olacagından yeni bir sınav acması daha mantıklı ...
-
Arkadaşlar şimdi işe girdin de maaşı kaldı diyenler olacaktır ancak merakıma yenik düşüyorum . Uzman yardımcılığı maaşının net olarak ne kadar olduğunu biliyor musunuz? Benim C seviyesinde yds puanım da mevcut
-
@stiglitz c seviye ile beraber 2.400 alırsın
-
Meslek tanıtımında 3200 yazılmıştı
-
@Atillaa 3400 olmasın yıllık ortalama
-
dilden max 400 lira alınıyor galiba
-
@stiglitz ilk sene 16 maaş aliniyor. 4 brüt maaş yani 2853x4 (arkadaşıma sordum böyle söyledi). Aylık 2853 brüt maaşın 2000tl net halı olsa bu buna 350 YDS ve 300istanbul tazminatı eklersek aylık 2650 civarında olacağını düşünüyorum. ((2650x12) + (2853x4))/12 = 3600 civarı senelik ortalama bu şekilde olacak diye düşünüyor ve umuyorum.
-
Ic kontrolde durum nasil peki arkadaslar? Bizim başlıkta da bilen yoktu
-
@burcu aşlangıç olarak ortalama 3500 tl civarında ücret ile mesleğe adım atan adaylar; Yılda 4 Brüt Ücret İKRAMİYE ve Brüt Ücretin 3 katını geçmemek üzere TEMETTÜ ödemesi almaktadırlar. Bu da çoğu kamu ve özel unvandan başlangıç olarak çok iyi maddi koşullarla çalışmak anlamına gelmektedir. Ayrıca Yabancı Dil düzeyine göre dil tazmınatı ve SPK Lisansları gibi çeşitli başka formasyonlar için ek tazminatlar alabilmektedirler. Ayrıca gezici bir meslek olduğu için de harcırahlardan artan meblağlar da bir nevi ek ücret halini alabilmektedir.
-
@polo88 cevabiniz cok tesekkur ederim efendim
-
kopyala yapıştır yaptım efendim
-
fırtına öncesi sessizlik hakim...
-
Bugün bitiyor mülakatlar şimdi bekleme süreci daha gerilimli ve stresli olarak devam edecek
-
halkbank.com.tr sitesinin Google statistics e göre en çok tık alan sitelerden biri olacağı kesin
-
Dün 10.gruptaki o cirkef adam buralarda mi? Ben böyle bir sey gormedim arkadaş yaa..herkesin sözünü kesip benim dedigim olacak demesi ve söylediği herşeyde saçmalamasi
Adam hakim firmayı yıkarız monopolu de yıkarız dedi yahu hem de yeni piyasa gireceğiz dememize rağmen
Ve Bir de bakin bu ülkede darbe oldu ondan dolayı yarin piyasada monopulun olacağı nerde bilebiliriz ki diyor yaa.. Yani risk analizini yarin yok olur uzerine kuruyor
Adam istisnasız herkesin sozunu kesti konuşana da bakin zaman daralıyor dedi..
Zaten aşırı heyecandan dolayı eller ayaklar titriyordu..ya madem heyecanlanıyorsun biraz birak da insanalar fikirlerini söylesin..Cidden bu tür saygısız insanlari görünce insan işten soğuyor be kardeşim..
Ha bu arada karsidaki kız onu dovecekti az kalsin
Mulakatlar ay sonu açıklanacak eğitim 2 hafta civarı sürer gene yüzde80 hiltonda olur denildi..
Nasip kismet.. -
Arkadşlar Merhaba; Halkbankasının askerlik tecili yapması hakkında kesin bir bilgisi olan var mı? Ona göre yüksek lisans başvuruları yapcam?Teşekkürler şimdiden
-
@mülkiyeli34 hocam eğer kazanırsanız 3 yıl banka tecil edicek