HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@kaptanbarbarossa aynen açıklansın da en azından önümüze bakalım tabi açıklanması için önce 17 sinde son mülakatların bitmesi gerek
-
@reisülküttab facebook grubunda birisi yazmış hocam
-
@Marshallgil yok hocam ne yanlıs anlaşılması yukarda da belirttiğim gibi planlarda bi deişiklik olmazsa dediğim gibi olacak kaldı ki banada İk dan biri söyledi bekleyip göreceğiz
-
Arkadaşlar ben de mulakatlari bitirdim. Uluslararası İlişkiler mezunuyum ama ekonomiyle daha fazla ilgiliyim dedim ve iktisat sordular oyle dedigim icin. Maliye sorusu sorulmuyor hic onu soyliyim. Hukuk da yok denecek kadar. Genellikle iktisat muhasebe ve isletme soruluyor. Bana 12 tane falan soru sordular benden once giren arkadasa hic soru sormamislar.
-
Mulakatlarda çok zorladiklarini ve terlettikleri kişileri genelde aliyorlarmis. Ik dan tanıdıklar ve şube müdürü tanidigim öyle dedi. Eleyecekleri kişileri buraya kadar gelmiş vs. diye sohbet etmişlerdir diyor. Aslolan olabildiğince zorlamak ve tanitmakmis
-
@derbederoldum hocam ben grup mülakatının çok iyi geçtiğini düşünüyorum kesinlikle bana mülakatta grup mülakatın pek iyi geçmemiş dediler sence bunu hayra mı yormak gerek bide devamlı bildiklerimi terse çıkarmaya çalıştılar siteden okuduğum %100 doğru olan şeylerde bile nerede okudun sitemizde öyle birşey yazmıyor falan dedi
-
@texsas12 Göz önünde bulundurduklarini biliyorum. Ama kısmet tabii...
-
@derbederoldum herkes hakkında hayırlısı olsun
-
@derbederoldum ALAKASI YOK DOSTUM, BUNA EMİN OLABİLİRSİN: )
-
1-listeler üst kurullarda incelemelerden geçer ve öyle yayınların yani ocak ortasında eğitim olayı hayaldi zaten 2- sohbet edenlerden hangi departman sorusu alanlar iyi bir intibası var olanlar 3- çok soru sorulup sıkıştırılanlar genelde yüksek lisans yapanlar ya da kpss den iyi puanı olanlar(kpss puanları ve kurum sınavı bilgilerine ulaşabiliyorlar) 4- erkekler için askerliğini yapanlar kızlar için yaşadığı şehri yazanlar avantajlı olur istanbuldan bi baş müfettiş tanıdık bunları söyledi bugün bana. ayrıca istanbula alınacakların çoğu pazarlamacı olacakmış
-
- Komisyon genelde herkesle sohbet etti. Neye göre bu intiba peki. Çok saçma bence.
-
@derbederoldum sohbet değil hangi departman diye sorulanları diyorum hem soru sorulan hem hangi departman denilenler dahil. Güncel ekonomi konuşanlar da var ama herkese sorulmamış hangi departman diye. Dediğim gibi çoğu kişi pazarlamacı olacak teorik bilgi önemli değil mülakattaki hal tavır ikna yeteneği öncelikli
-
@hasret tanıdığıniz kişi halkbankta mi görevli?
-
Herkes tanidiginin dedigini yazmis buraya. Ben de yaziyim. Benim de bir tanidigim sana soru sormamaları veya sorulan sorulara doğru cevap vermemen sansin olmadigi anlamina gelmez dedi. Önemli olan komisyon üzerinde biraktigin etkidir. Bu sadece iletisimin iyi olması anlamina da gelmez. Yani burda yazilan cok soru sorulan secilir sorulmayan elenir diye yazanlar kesinlikle yaniliyorlar. Söyleko 5.komisyonun soru sordgu kisiler nadirdir. O zaman siz 5.komisyonda mulakata girenler sansiniz yok diyorsunuz:) Son olarak sunu söylemek istiyorum: halen mülakatları sınav gibi gören , mülakatalara ders notuyla gelen arkadaşlar var. Açın gözünüzü!
-
SPL düzey 3 ve türev araçlar lisansım var. Aracı kurumlarda çalıştım ve mülakat tamamen küresel ekonomi ve piyasalardi. Her soruya da cevap verdim ama çok belden aşağı vurdular negatife çekmek için. Geneli iyiydi.Bu adamlar sırf sohbet etseler bilgi düzeyini nasıl olceceklerdi ya da gerçekten doğru söylediğimi. Sohbet havasında geçenler sıkıntı bence , fikrim bu yönde
-
@texsas12 evet Halkbank'ta çalışıyor. Mülakata zaten sınav geçerek geliyoruz amaç bilgi ölçmek değil sadece güncel bilgi kısmı önemli gündemi takip etmek yani gerisi tavır ve hareketler bütün bankacılar bunu söylüyor
-
5.komisyonda pazarlama daire başkanı vardı.İstanbul için alınacak personelin çoğu pazarlamacı olacağı için 5.kom da girenler kendini daha şanslı görebilir.ayrıca grup Mülakatı ve kişilik envanterine göre bizi komisyonlara dağıttıklarını düşünüyorum
-
@serza saçma bir mantık 5.komisyonda girenler şanslı diye bişey yok tabi kendi görüşün orası.. kişilik envanterin komisyon üyeleri önünde yer alır ve ona göre değerlendirme olur
-
@derbederoldum hocam mülakatı geçersem çok pis dalga geçerim sizinle haberiniz olsun
-
@derbederoldum yazdiklarinizi gorup uye oldum ve cevap vermek istedim. 2014 yilinda servis gorevlisi sinavini kazandim 28 soru soruldu 27 sine net bilgimle ve duzgun bir sekilde kendimi ifade ettigim halde mulakattan elendim. Senin dedigin gibi bilgiyle olmadigini gordum bu islerin. O an komisyona verdigin enerji,isteklilik ve tavrin belirliyo herseyi. Ha tabiki bilgisini enerjisiyle birlestirenlerde aliniyor, sohbet havasinda gecenlerde. Bu sekilde degerlendirme yapmaniz cok yalnis. Sizin gibi bu mulakatin sonucunu umutla bekleyen insanlar var,sirf sohbet havasinda gecti dedi diye onlarin icine bu kuskuyu dusurmeyin. Kendinizinde o sekilde olurdu ozaman ne dicektiniz:)) birakin bu tarz konusmalari