HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@stiglitz iyiymiş kapı önüne kadar götürüyorlar değil mi ayağımızda kösele buz üstünde yürümeyelim
-
Buz mu ne buzu yerler helva kıvamında sulu kar
-
Bugün Sabihaya inen var mi arkadaşlar?
-
Arkadaşlar şu ''mülata geç giderseniz sizin için iyi olmayabilir. Daha buraya gelemedi işi yapsın derler...vs '' bunları Tv de evlenme programlarından mı öğrendiniz anlamadım. Yapılan ciddi bir iştir. Bir mülakata geç kalmak hiç bir zaman ayıplanası veya küçük görülecek bir şey değildir. İlk görüşmede de kötü etki bırakmaz. Sebebini açıklarsın devam edersin. Dandik bir şirketteki yüksek egolu İk ile görüşme yapmıyorsunuz. Hatırlatmak istedim.
-
Ankara İstanbul arası şimdilik açık sıkıntı Yok . Karayolundan gelecekler endişelenmesin
-
Arkadaşlar mülakatlar ne zaman bitecek bilgisi olan var mi ?
-
@sveiki 17 si
-
Mülakatların bitiminden sonra ilk etapta İstanbul grubunun mülakat sonucu aciklanacakmış, 3 hafta içinde diğerlerinin de açıklanması planlanmaktaymış
-
@eşanlıdenge HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Mülakatların bitiminden sonra ilk etapta İstanbul grubunun mülakat sonucu aciklanacakmış, 3 hafta içinde diğerlerinin de açıklanması planlanmaktaymış
Hepsi birlikte ocak sonu aciklanacakmis dostum, ik açıklama yapmış grup mülakatindaki arkadaşlara bugün.
-
@Blue geçen hafta bireyselde ik bize istanbul uzmanlık için ocak ortası eğitim demişti ama plan değişti sanırım
-
peki kazananlar belli oldu diyelim eğitimler nerde olacak ? eğer istanbuldaysa eğitim istanbul dışından yaşayıp istanbulu kazananlar için belli bir otel ayarlar mı?
-
@Marshallgil ocak ortası imkansız ocak sonu bile eğitimler başlamaz
-
@Polotrus ben sordum eğitimlerin nerde olacağını ik bilmiyor ama istanbulda eğitim olursa istanbul uzman yrd otelde kalamayacakmış
-
@Polotrus Silivride oluyor genelde.Yine orada olur.
-
Arkadaslar bugun niihayet mulakatin birinci bolumune girdim. Bence bu mulakat icin soylenen herseyi unutup dogaclama kendimiz gibi davranın. Gordugum kadariyla calismak gerekecek bir durum yok, kisilik tahlil ediliyor. Zaten grup mulakatinda baslarken gorevliler soyluyor. "Forum sitelerindeki paylasimlarinizi goruyoruz ve okuyoruz. Simdi onlari unutmanizi tavsiye ediyoruz. Kendiniz gibi olun baska bisey yapmayin." diyorlar. Umarım herkes hakettigi yere gelir. Basarilar dilerim
-
Maliyeci olup bu mülakatlara giren var mi acaba ?
-
@mirzanyarr ben varım yardımcı olayım ?
-
@EneSRY hocam genel olarak maliyeci tanıdığın da var mi giren
Yani genel soru dağılımı nasil olhr maliyecilere kamucu ve uluslar okuyanlara okuduklarina göre sormuşlar acaba bizde nasil olur..
Yani size nasil sordular ? -
@mirzanyarr bana muhasebe ağırlıklı sorular geldi. Ama öncesinde muhaseben nasıldır diye de sordular
-
ben iki mülakata da girdim grup mülakatı güzeldi birebir mülakatta kolay sorular olduğu kadar zor sorularda vardı.bazı soruları bilemediğimi söyledim fakat karamsarım nedense olmayacak gibi geldi bir benmiyim böyle hisseden mülakatta ölçüt nedir grup mülakatı mı önemli yoksa birebir mi ? siz neler düşünüyosunuz arkadaşlar?