HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Marshallgil hocam bu kesin dimi?
-
@mülkiyeli34 kesin hocam
-
@Marshallgil tamamdır hocam teşekkürler
-
@mirzanyarr öyle bir kişi bizde de vardı fakat agzının payını verdik ayrıca çok iyi bir şey yaptıklarını düşünüyorlar yalnız ordaki yetkililer bu işin erbabı ne yazacaklarını çok iyi bilirler öyle kişiler birebir mülakata girmeden eleniyorlar bile .
-
...............
-
@totti Hangi il için bu referanslılar hocam ? En azından sectiğimiz şehirde şansımız azalmaz insallah merak ettim
-
@totti @hattom ben kesinlikle olmaz demiyorum hak edip girecek adayların cogunlugu temsil edecegini düşünüyorum. ilk defa böyle bir sürecten gecirdi bir banka calısanları ve yaptıgı masrafları hepimiz gördük.
-
.............
-
@Marshallgil hocam bu diğer meslekler için de geçerli mi?Örneğin sgk denetmenligini kazanirsak askerlik yine tecil ediliyor mu?Bilgilendirirseniz sevinirim
-
@totti ne diyeyim kardeşim. inanmadıgımız birşeyin peşinde koşmak aptallıktan başka birşey değildir diye düşünüyorum :S inşallah haberlerini bekliyorum ama merak ettim
-
@Anıl-Özkan öyle olmalı diye biliyorum hocam
-
referansli arkadaslarinizin olduğunu buraya yazmanız niçin? efendim torpil her yerde bunlar olmadan da kazanacagimiza inanmasak ugrasmaz idik bu kadar. Mülakat i kazanamazsak sığınacagimiz yer bu olmaisn lütfen. yahut bu kdr torpilden emin olanlar sınava girmesin ve moral bozmasin.
-
Gençler listeler yönetim kurulu ve genel müdür kontrolünden geçer ve mülakatlara genel müdür yardımcıları girdi, torpil eğer banka çalışanı müfettiş vs ise işe yaramaz sadece siyasi torpil söker o da çok az olur can sıkmayın
-
Sonuçların açıklanmasıyla ilgili İstanbul'un önceliği konusunda yeni bir bilgi var mı ?
-
Arkadaşalar sizce grup mülakatı iyi geçen birisinin aşırı heyecan dolayısıyla bireysel mülakatının kötü geçmesi sonucu nir şansı olabilir mi? Heyecandan kızarıp sorulan sorulara cevap verememiş birisinin. Not: bir arkadaşım ekolü.
-
Dün ik yı aradım görüştüm arkadaşlar. Net bir şekilde tarih zaten vermiyorlar. Istanbul un erken açıklanma ihtimali var dedi ik onun dışında bilgilendirme yapmadı. Benim tahminim hepsinin birlikte ay sonuna doğru açıklanacağıdır.
-
@Anıl-Özkan tecil edilir kardeşim A kadrolarda asli göreve gelinceye dek tecil edilir. Kısaca min.2 max.4 yıl arasında tecil ediliyor askerlik.
-
@hasret HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Gençler listeler yönetim kurulu ve genel müdür kontrolünden geçer ve mülakatlara genel müdür yardımcıları girdi, torpil eğer banka çalışanı müfettiş vs ise işe yaramaz sadece siyasi torpil söker o da çok az olur can sıkmayın
Direk meclisten vekil ayarlayan adamlar biliyorum tek tek
-
@Hattom halkbank için mi? anca vekil bakan söker dediğim adamlar için. çok olacağını sanmam herkes bi vekil tanımıyor nede olsa, ayrıca anayasa tartışmaları var pek ilgilenmezler
-
Şampıyonlar şu torpil referans vekil bakan muhabbetini bıraksak memleketin başına ne geldiyse bu adam kayırmacılıktan geldi zaten.Boş verin yapan yapsın herşeyin bi bedeli vardır.