HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Htc Bana hala mail gelmedi. Şimdi ya şifre değişti ise ve haberim yoksa .s
-
Bu ileti silindi! -
@MutadisMutandis hocam otelde konaklama durumunu da öğrenebildiniz mi
-
@eyyamgüder 1 gün karşılıyorlar sadece malesef
-
@MutadisMutandis teşekkürler
-
@gulcft bu mesleğin hiç iyi bir yani yok neden herkes kotuluyor,iş bulmak zaten zor off benim gibi morali bozulan çok mudur acaba ?
-
@Htc bende aynı durumdayım 2 e mail adresimlede yaptım anketi
-
@gözde kim iyi yanı yok diyor ? Ne diye kötülüyorlar size ?
-
@Hattom ben yorumlara baktim herkes kötü diyor cidden üzüldüm, zaten ilan yok bir mülakata gireceğiz herkes kötü diyor
-
@Secondchance ne anketi hocM ?
-
@Htc google forms'tan yapılan bi anket bence çok ciddi bişey değildir. sadece bi yoklama gibi yapmış olabilirler. onu dikkate alıp da mülakatınızı yakacak değiller ya
-
tamam buldum mülakata katılacakmısınız diye soruyor telefona gelmiş
-
@murkylord Ben de ilk bir mail adresimle yaptım. Sonra asıl başvuru mail adresimi öğrenince bir de onunla yaptım.
-
@anonim_işsiz Mezun olduğumdan beri işsiz gezdiğim için böyle olası bir iş ihtimali için insan her şey yolunda gitsin istiyor dostum, telaş yaptırdıysam ayrıca affedin.
-
Buyuk organizasyon yaptilar bence 400 alirlar
-
@gözde hocam onu diyen halt yesin. eğer taşra uzmanlıgı falan düşünüyorsanız burası kat kat iyi . zaten ücret olarak 7.senin sonunda 2 kat'a kadar fark atar.merkez uzmanlık ve müfettişliğe geçiş yapmadıkça düşünülmemesi lazım....
ama şunu söyleyeyim spesifik birşey kimse yanlış anlamasın ; çalışmaya g*tü olmayan için zor meslektir yapılmayacak bir meslektir.
@alfaromero hocam kim organizasyon yapıyor ? 400 falan
-
ACİL YARDIM !!!
Selam arkadaşlar malum bende mülakata kalanlardanım
mülakat kağıdını çıkarırken gerekli evraklarda nüfus cüzdanı,diploma,ve askerlik durum belgesini gördüm güncel askerlik durum belgesi alayım derken şok oldum çünkü hali hazırda eylül 2016 dan beri yüksek lisans öğrencisiyim sınava başvururken öğrenci olduğum için tecil tarihim eylül 2018 e kadardı ve öğrenci belgesini hala e devletten alabiliyorum okulda otomasyonda ders kaydım da var ama bugün itibariyle aralık 2016 olmuş " sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor" bu nasıl olabilir ve ne yapmalıyım -
Bu ileti silindi! -
@Htc estağfurullah ben de aynı durumdayım anlıyorum sizi sadece ciddi bişey olsa böyle halka açık bi forma güvenip iş yapmazlardı heralde, sonuçta o kadar üyeliğimiz falan var. bu formda benim mail adresimi bilen herhangi biri girip doldurabilir yani çok saçma geldi bana böyle bi sms atmaları
-
@ncbb aciklaman için teşekkür ederim .