HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Resmen hayatımız kaysın diye uğraşıyoruz sınava giriyoruz ne bankaymış arkadaş. Neyse küçük şehir yazdım inşallah beklediğim gibi olur
-
Bu ileti silindi! -
Beğenmeyen arkadaslar siz bu kafayla aç kalırsınız. Herkes özellikle puanı yüksek olanlar basamak olarak görüyor. Istanbulda aç kalırsınız gelmeyin . Gerçekten ihtiyacı olan yedeklerinde bir şansı olur
-
@derbederoldum anlatamazsın hocam
-
Arkadaşlar merhaba
daha önce 25 temmuz 2015te yapılan müfettiş yardımcılığı sınavında başarısız olmuştum lakin kasım 2015te İstanbul genel merkezden arayıp müfettiş yardımcılığını kazanamasam da uzman yardımcılığı için mülakata çağırdılar ben de o aralarda kpss a grubunda guy,mhuy, vergi müf. yrd gibi sınavlara daha çok asıldığımdan mülakata gitmemiştim.Ancak geçen süreçte kpss a grubunda alımlar sıfıra vurunca 5 kasımda yapılan sınava girdim ve tercih ettiğim ilin tavan puanından küsuratla düşük iyi bir puan aldım sorum şu ki daha önce mülakata katılmamam bu seferki mülakata girmeme engel teşkil eder mi? bilgilendirirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler -
Bu kadar çok alım yapılmasının sebebi bankanın genel müdürlüğünün İstanbul'a taşınması sonucu birçok kişinin istifa etmiş olmasıdır.
-
@ahcatu mülakatta söylemezsen sorun olmaz diye düşünüyorum. Çünkü sorun olacağı zaman bankalar "daha önce mülakat aşamasından elenmemiş olmak" gibi bir şart getiriyor.
-
@Marshallgil hocam bankalar bizim unuttuğumuz bilgileri biliyor konuya dönecek olursak sıkıntı çıkartacak olsalardı en başta söylerdi vakıf söylüyor mesela
-
@ncbb doğru diyorsun hocam kredi notu puanına bile baktıklarını duymuştum
-
Arkadaşlar mülakat tarihi ve yeri hakkında bir bilginiz var mı?
-
@murkylord mülakat istanbulda olacak ama tarihi belli değil
-
Mülakat tarihi ne zaman olur ne zaman yayınlanacak liste bu kadar sürmesi normal mi ?
-
deseler ki 20 gün bekle vallahi beklerim ama böyle olmuyor
-
Bunaldim tik yok ya. Bu sene de bu moda oldu derin bir sessizlik hakim oldu bir ses cikaran kurum bi daha konusmuyor ne bicim bi senede hazirlandik abi ya
-
Mülakat Şubati bulur bu hafta açıklanmazsa.Bir paylaşıma göre 400 kişi istanbula alinacakmis doğru mu acaba :))
-
@derbederoldum 400 de neymiş ya sayı biraz abartılmış ama minimum 200 kişi maksimum 250-275 kişi olabilir. Mülakatlarda şubatı bulursa martta nasıl işe başlayacağız. Benim tahminim yılın başından itibaren başlanır ve 3 hafta civarı mülakatlar sürer. 2 hafta civarı sonra mülakatlar sonuçlanır atamalar yapılır evrak teslimi falan derken eğitim başlangıcı mart olur.
-
400 rakamını facebookda bir grupta GM çalışanı paylaştı. Bu kamunun yogun alım yaptığı dönemde herkesin özellikle Istanbuldakilerin kamuya geçtiğini kimse kalmadığını belirtti
-
@derbederoldum Hangi grup hocam bu ?
-
Neden hangi ile kaç kişi alınacağını doğru düzgün paylaşmıyorlar? Yoksa daha ona da mı karar verememişler? Ülkede ne normal işliyor ki banka uyum sağlasın değil mi? Ben üç tane çalışanım dahi olsa onlara karşı şeffaf olma sorumluluğu hissederim. Bu şekilde belirsiz beklemek çok can sıkıcı.
-
Halkbank mülakat gruplarının birinde paylaşıldı