HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@kaptanbarbarossa HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
facebooktaki mülakat grubuna uzman yard şubede servis görevlisi gibi çalışacak satış vs yapacak hatta bir arkadaşım satış baskısı yüzünden bu hafta istifa etti falan yazmış benim anlamadığım organizasyon şemasında da olan bir dünya bölüme kimi nasıl alacaklar arkadaş örn.finansal muhasebe ve raporlama,bütçe ve performans yönetimi,dış işlemler,operasyon daha neler neler buralara nasıl personel alıyorlar hep mi şube yaa bu iş canımı sıktı biraz
Grupta yazan arkadaşın bahsettiği kişi Okuldan ortak arkadaşımız. Maalesef ki haklı arkadaş. Şubede ki uzmanların yaptığı işi servis görevlisiyle aynıymış . Herhangi bir statü farkı yok maaş dışında. Benimde canımı o sıktı. Şubede satış pazarlama ve operasyon dışında birim yokmuş zaten
-
@Leightbau buna maruz kalmamanın yolu ne peki? Firmalar kurumlar belli biz ikna etmeye mi çalışıyoruz yoksa kurumları da biz mi buluyoruz?
-
@Hattom daha mülakat var hala kazanamadım hiçbirşey belli de değil bu işsizlikte nankörlük yapmak hiç ama hiç istemiyorum ama satış pazarlama falan düşündürüyor beni ayrıca okuldan sonra 3 senedir a grubuna çalışıyorum kimi kurumda gitti kiminde listeye dahi giremedim ne diyeyim ya hayırlısı olsun
-
@kaptanbarbarossa HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@Hattom daha mülakat var hala kazanamadım hiçbirşey belli de değil bu işsizlikte nankörlük yapmak hiç ama hiç istemiyorum ama satış pazarlama falan düşündürüyor beni ayrıca okuldan sonra 3 senedir a grubuna çalışıyorum kimi kurumda gitti kiminde listeye dahi giremedim ne diyeyim ya hayırlısı olsun
Benimde 2 . senem bitti dostum. 84 puan var ama bu ilansizlik ve belirsizlikte daha fazla beklemek istemiyorum. Pazarlama da olsa şuan sıcak bakıyorum. İnşallah gecerim mülakatı
-
@Hattom hikaye derken statü olarak ben uzmanım o servis görevlisi amiriyim diye bir beklentiniz olmasın.mutlaka farkınız olacaktır fakat aynı işi yapacaksınız bu konuda farkınız yok.müdür uzmanlıktan gelmeyse daha iyi olur mutlaka halinizi anlar bir bakıma. @voshue iç kontrolör ise şuan bulunduğum meslek(kamu banka değil) bankanın bddk ile olan iletişimini sağlar.şöyle ki bddk teftişi iç, sizi ise dışardan denetim gibi görür.maaş vs farklıdır.uzmandan bir kademe üst teftişin ise altıdır
-
@isooo yüksek lisansıma bölgede çalışırken dahi 1 saat için izin verilmemişti ve 2.sınıftan bırakmıştım.bu benim karşılaştığım bir durum. bankalarda müdürünüz anlayışlı bir insansa 1 saati idare edebilir belki.ama öyle 2-3 saat beklentiniz olmasın hasta olupta yoğunluktan gidemediğimi, doktora rapor yazma dediğimi bilirim.ama bunlar benim talihsizliğim, ortalama örnekler uç değil.
-
Herkes birşeyler söylüyor, fakat nihai kararı tabiki kendimiz vereceğiz. Ama benim nacizane tavsiyem, bu kadar büyütmemek lazım yok servis görevlisiyle aynı işi yapıyorsun, yok kredi satıyorsun... Arkadaşlar insanlar tırnaklarıyla kazıya kazıya çalışarak biryerlere geliyor. Çalışmaktan bu kadar korkmak niye? Şunu unutmayalım çalışan her zaman er veya geç hakkını mutlaka kazanır.
-
Arkadaslar istifa etsek ne kadar tazminat oderiz bilen var mi?
-
Ya çalışmaktan kimse Korkmaz çalışmak ayrı şu dönemde birilerine kredi satabilmek hedefler tutmayınca azar yemek farklı. Hayırlısı olsun artık ama bankacılık çok farklı bir iş müfettiş dışında memnun olanı hiç çıkmadı çıkmaz
-
doğru, o açıdan da düşünmek lazım. halkbankta iç kontrol arkadaşım var o da iyi ki uzmanlık yazmışsın boşver müfettişliği falan diyor. şu dönemde yaptığın işten mutlu olmak çok büyük lüks. inşallah bize de böyle bir nasip düşer.
-
Eskiden kamu bankasinda bir süre uzman yardımcılığı yapmış biri olarak söyleyeyim; bana göre bankadaki en iyi iş kontrolörlük o olmaz ise mali analistlik ve genel müdürlükte uzmanlık
-
şuan halkbankta uzman yardımcısıyım, ne merak ediyorsanız sorun öğlenden sonra 2 2.30 gibi cevaplamaya çalışırım
-
@gulcft Kardeşim benim bir iki sorum var. Öncelikle kimin nerde caliscagi nasil berlirleniyor? Mülakatta nelere dikkat etmemiz gerekir? İşe başlama süreci nasil ilerliyor eger mulakattan gecersek? Bir de mulakat sonuclarinin aciklanmasi sizce ne kadar surer?
-
@gulcft biraz iş hakkında bahseder misiniz hiç memnun olan duymadım ben moralim bozuldu
-
@gulcft hocam maaş durumları nasıl , b seviyesi ingizliceye dil tazminatı net ne kadar veriyorlar.birde yüksek lisans yapmaya izin veriyorlarmı?
-
@gulcft bu meslegi onerir misiniz, istifa etsrk tazminat miktari yuksek mi, net giris maasi ne kadar?
-
@gulcft hocam mülakatlar nasıl oluyor?nelerden soru geliyor güncel ekonomi konuları mı yoksa herkesin bölümü ile ilgili mi?
-
öncelikle kadınları iç kontrolör ve müfettişlikte pek tercih etmiyolar uzman yar. içinse baya zorladıktan sonra alıyorlar çünkü yıpratıcı bir meslek. gm ya da şube farketmiyor hep hedefiniz var ve tutmayınca gm de daha kötü hissettirebiliyorlar size onu söyleyim. kariyer için baya kıdemli eleman var yönetici olmak için çok beklemek gerekecek. iş zorlu çıkışlar genelde 8 i bulur ay sonu 9 10 görülür. gişede durma var şubede gezme de var satış istedikleri en önemli şey ama bu zamanda satış inanın çok zor. dil tazminatını bilmiyorum maaşta yılın ilk dönemi 2200 ikinci dönemi 1900 civarı oluyor. 3 yıl dolmadan çıkarsan 3 maaş + eğitim otel masrafları var tazminat 3 yıl sonra sadece eğitimler ve otel masrafları. meslek zor önermem hele istanbul uzmanlığı önermem. ailesinin durumu azcık müsait olan başka sektöre yönelmeli ben istifa edeceğim bikaç mülakat dönüşü bekliyorum
-
çift maaşlarda 3900 civarı yatıyor, mülakat olduktan sonra 1 ay civarı beklenir açıklanması
-
Durum buysa gercekten neden bu kadar cabaladigimizi merak ediyorum su anda. Neye inanacagimizi sasirdik artik :)) yalniz maas 1900 se simdiden kazancak arkadaslara basarilar abi hic cekici bir yani olmayan bir meslek icin neden bu kadar zorluyorlar o zaman ? Özelde de ayni parayi cok rahat alirsin. Hatta daha iyi kariyer bile yaparsin.