HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@serkan21 teşekkürler bilgiler için.
-
rica ederim.aklınıza takılan bir şey olursa cevaplamaya çalışırım
-
kredi satışından kasıt nedir arkadaşlar kapı kapı dolaşmayacağız değil mi? satış hedefleri mi olacak?
-
@serkan21 Şubede uzmanlık hikaye derken ? Servis görevlisi gibi mı çalışıyoruz,statü değeri yok sanırım şube de
-
@serkan21 hocam iyi günler İç Kontrolör hakkında bilgiye ulaşmak çok zor malesef eğer bilgi sahibi iseniz kısaca değinir misiniz?
-
@serkan21 hocam çalışırken yüksek lisans yapma olanağımız var mı?bunu nasıl karşılıyorlar?
-
-
bir arkadaşım çalıştığı ildeki arkadaşım gişede dedi uzman yardımcısı.. artık nasıl oluyr bilmiyorum da bu kötü bir şey de.. parasında sıkıntı yokmuş ama gişede mi duracağız belli süre ben de mülakata kaldım en çok bunu merak ediyorum
-
@Kürşad-Atilla reis şubede çalıştıktan sonra güvenlik hariç her birimde görevlendirmeye hazırlıklı ol.
-
Mufettis adaylarinin ev mulakatlarini iptal etmisler ya acaba surec uzayacak mi diye dusunmeye basladim? Umarim oyle bi sey olmaz. Issizlikten yildik artik.
-
@ncbb HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@Kürşad-Atilla reis şubede çalıştıktan sonra güvenlik hariç her birimde görevlendirmeye hazırlıklı ol.
Ciddi misiniz abi siz ? Resmen gözümde prestij kaybediyor ünvan Genel müdürlük hic böyle değil şansımıza bak.
-
@Hattom tabi ki hocam ama şubede pişen adamıda kolay kolay bırakmazlar . hele şatış kısmında iyi halli bir şubede isen +500 -600 prim gelirin olur. GM de de hazine v.b gözde birimler hariç diğer birimlerde normal memursun
-
@ncbb HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@Hattom tabi ki hocam ama şubede pişen adamıda kolay kolay bırakmazlar . hele şatış kısmında iyi halli bir şubede isen +500 -600 prim gelirin olur. GM de de hazine v.b gözde birimler hariç diğer birimlerde normal memursun
Bende istihbarat falan kazanır diyordum. İyi abi en azından Muğlada turistlerden kotayı doldurursak primde fena değilmiş Kendim ısıtmaya çalııyorum Allahın izniyle geçersek mülakatı
-
@Hattom banka emek ister nerden girersen gir azim olur 10.senenin sonunda iyi ücretler alırsın
-
Arkadaşlar bir konu günlerdir kafama takılıyor, bize muhtemelen mülakat sırasında çalışmak istediğimiz birimler sorulacak ve benim bu konuda kafam çok karışık. Acaba bankacılık birimleri hakkında -Şube ve Genel Müdürlük- detaylı bir bilgi verebilecek var mı ? Kaynak linki paylaşabilirseniz o da makbule geçer çünkü sağlıklı ve net bilgiler içeren bir kaynak bulamıyorum. Benim gibi Ankara kazanan arkadaşları ilgilendiren bir sorum daha var, Ankara'da bulunan Genel Müdürlük Ek Hizmet binasında hangi birimler var, acaba burası şuanda atıl bir halde mi yoksa İstanbul'daki bütün birimler burada da mevcut mu ? Bu konularda bilgisi olup yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
-
@Yoluzunyol HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
kredi satışından kasıt nedir arkadaşlar kapı kapı dolaşmayacağız değil mi? satış hedefleri mi olacak?
Şubelere pazarlama uzmanı olarak atanırsanız, kapı kapı dolaşmassınız ancak müşteri bulmak ve müşterinin bankayla çalışmasını sağlamak zorundasınız. Bireysel bankacılık için değil Kobi-Ticari ve Kurumsal bankacılık için söylüyorum bunu. Yani, portföyünüze Firma katmanız ve o firmanın banka ile çalışmasını sağlamanız gerekir.
-
@E.M.Z HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Arkadaşlar bir konu günlerdir kafama takılıyor, bize muhtemelen mülakat sırasında çalışmak istediğimiz birimler sorulacak ve benim bu konuda kafam çok karışık. Acaba bankacılık birimleri hakkında -Şube ve Genel Müdürlük- detaylı bir bilgi verebilecek var mı ? Kaynak linki paylaşabilirseniz o da makbule geçer çünkü sağlıklı ve net bilgiler içeren bir kaynak bulamıyorum. Benim gibi Ankara kazanan arkadaşları ilgilendiren bir sorum daha var, Ankara'da bulunan Genel Müdürlük Ek Hizmet binasında hangi birimler var, acaba burası şuanda atıl bir halde mi yoksa İstanbul'daki bütün birimler burada da mevcut mu ? Bu konularda bilgisi olup yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Ankara'daki Genel Müdürlük Ek Hizmet Binası'nda; Mali Tahlil ve İstihbarat, Teftiş Kurulu, Kredi Risk-İzleme ve Hukuk Müşavirliği birimleri yer alıyor ancak bina küçük, diğer genel müdürlük birimlerinin tamamı İstanbul'da. Bu saydıklarım da aynı şekilde İstanbul'da da bulunuyor.
-
@Leightbau HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@E.M.Z HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Ankara'daki Genel Müdürlük Ek Hizmet Binası'nda; Mali Tahlil ve İstihbarat, Teftiş Kurulu, Kredi Risk-İzleme ve Hukuk Müşavirliği birimleri yer alıyor ancak bina küçük, diğer genel müdürlük birimlerinin tamamı İstanbul'da. Bu saydıklarım da aynı şekilde İstanbul'da da bulunuyor.
Bir de tabi Bölge Koordinatörlükleri'nde Kredi Tahsis birimi bulunuyor, bunun dışında başka bir birim var mıydı Bölge'de hatırlayamadım açıkçası
-
Mülakatı geçersem Şubeye gideceğim için üzülmeye başladım şu birimleri okudukça. Pek birsey sroucam,kaç yıl çalıstıktan sonra tayin isteyebiliyoruz ? Mesela Antalya Bölge Müdürlüğüne geçmek istiyorum girdikten sonra @serkan21
-
facebooktaki mülakat grubuna uzman yard şubede servis görevlisi gibi çalışacak satış vs yapacak hatta bir arkadaşım satış baskısı yüzünden bu hafta istifa etti falan yazmış benim anlamadığım organizasyon şemasında da olan bir dünya bölüme kimi nasıl alacaklar arkadaş örn.finansal muhasebe ve raporlama,bütçe ve performans yönetimi,dış işlemler,operasyon daha neler neler buralara nasıl personel alıyorlar hep mi şube yaa bu iş canımı sıktı biraz