HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@anonim_işsiz eğlenceli bir mülakat olacak , endişelenmeyin
-
@aliveli mülakatı yapacak sizmişsiniz gibi yazmışsınız halkbank stalking yaparak mı geçmiş taraması yapıyo
-
@anonim_işsiz HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@aliveli mülakatı yapacak sizmişsiniz gibi yazmışsınız halkbank stalking yaparak mı geçmiş taraması yapıyo
O nasil bir yontem kardes?
-
Faceteki grupta teftiş kazanan bir arkadaşı müfettiş arayıp haftaya ev ziyareti olacağını söylemiş. Süreç yavaştan başlamış yani her an bizim içinde bir şeyler belirlenebilir.
-
Arkadaşlar hepimzin az çok kpss puanı var ve olurda burdan kamuya geçmek istediğimizde tazminat miktarı ne kadar bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar mülakata kalanların katılacagı bir face grubu kurabilecek var mi ayrıca uzman yardımcılığı için AĞRI yı seçen var mı?
-
@Galata değerli insan face te drubun ismini ögrenebilir miyim
-
-
@Galata teşekkürler
-
@Platon eğitim için otele gidiyomuşsun onun parası bide ekstra sözleşmede belirtilen bi tutar oluyor o da 3000 tl civarı toplamda 3800 gibi söyledi çalışan ve istifa eden biri (2014te ayrıldı bikaç ay içinde). parayı almazlar diyenlere inanmayın alıyolarmış
-
parayı alabilirler fakat iş mahkemesine götürürseniz sadece otel ücretlerini ödersiniz .
-
Nasil ya biz mi ödeyecez otel ücretini eğitim sürecinde? Anlamadim ?
-
@thms HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
sürecinde
İSTİFA ETME DURUMU KONUŞULUYOR YA ONUN İÇİN YAZDIM
-
@ncbb Ben yanlış anlamısım konuyu biraz pardon
-
@berserker kardeş hani eski sevgilini platonik aşkını falan sosyal medyada takip ediyosun ya ne yapıyo diye ona deniyo işte
-
Arkadaşlar uzmanlar için ev ziyareti olucak mı
-
@hasret teşekkür ederim
-
Daha mulakat tarihleri belli olmamış daha mülakata girilmemiş daha sonuclar belli olmamış adamlar ayrılma muhabbeti yapıyor ne adamsiniz yav
-
başka bir kamu bankasında 4 yıla yakın çalıştım.soru sormak isteyen varsa sorabilir.
-
@serkan21 HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
başka bir kamu bankasında 4 yıla yakın çalıştım.soru sormak isteyen varsa sorabilir.
uzman olarak istifa ettim.belirtmemişim