HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@isxpur yarın sorarsınız hocam bunu anca siz bileceksiniz
-
@ncbb bunu sormak garip kaçabilir diye burada sordum şimdilik
-
@isxpur oda arkadaşına sor bi istifa edecek durumun olmaz inşallah.
-
@ncbb oda arkadaşım içime kurt düşürdü zaten o da bilmiyor tam maddeyi ikimiz de merak içerisindeyiz. İstifa etmek için değil de, durumu bilmek adına iyi olur. Haklarımızı bilmemiz gerekiyor.
-
@isxpur gece gece icat çıkartmayın biz burda kurt döküyoruz ne zaman acıklanacak diye
-
@hasan44x ben varım kardeş
-
-
@mervee Hocam benim halimi tarif ettiniz hangi il için girdiniz ?
-
@hasan44x bende varım kardeş
-
Arkadaşlar kazanamayanlara servis görevlisi teklifi olur mu. Ya da gelmeyen olursa yedek belirlemişler midir? O kadar emek verdik gerçekten olumsuz sonuçlanmasını kabullenmek çok zor
-
@keyness bende bunu düşünüyorum sürekli ve cevabını bulamıyorum kazanan arkadaşlar belki bir bilgi edinebilirler eğitimlerde
-
@keyness @yosulusne grup mülakatınız ve bireysel mülakatınız nasıl geçmişti.Neydi yanlış olan sizce?
-
@Yoluzunyol mersin için girdim ,inşallah hayirli sonuclanir hepimizin
-
@topalsolucan mülakatlarımda sıkıntı olmadı askerliğimi de yaptım
-
ya allah bu hafta hayırlı bir haber alalım insallah
-
Bende 3,kez banka mülakatından elendim.Kendi hissemde hep hayırlısını istedim itikada baktığınızda burda hayır yok.
Abdullah b. Mes'ud (r.a)'un şöyle dediği rivayet edilmiştir: "Rasûlullah (s.a), faiz yiyene, yedirene, (muamelesine) şahitlik edene ve yazana lanet etti.Bakara Suresi 275. Ayet :Fâiz yiyen kimseler, kendisine şeytan çarpmış olan nasıl kalkarsa, mezarlarından öylece kalkarlar.
Yani sonuç olarak Faiz yiyende ,alanda ,verende ,çalışanda aynı içki üreten yer hissesindeki gibi duruma bağlı.
eee diyeceksiniz devlet bankası(%51 devlet %49 özel) ne olacak ki
eee faizin girmediği yer yok ki
Eee mubarek bunları ben demiyorum herşey açık yani hayır istemekle faizli yerde çalışmak çok büyük tezat.
Hele ki kazanan mülakata kalan kapalı arkadaşlar gördüm ki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu misali.
bende sizin gibi girdim 3,kez elendim(İstanbul uzman yrd.) hayırlısı bu imiş şimdi tam oldu
-
@madman siz 3 kere girmeden önce bu ayet yoktu herhalde. Şimdi çıktı.
-
@madman kardeş mağara soğuk muydu?
-
@Galata yoo şimdi araştırınca öğrendim.Taşlar yerine oturdu kendi özelimde.
-
@kokoko yok cehennem kadar sıcak