HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Oooofff çıldırmaya az kaldı
-
@Galdirik aynen dostum galdirik çok severm ben de.. şimdi olsa da yesek.. bekle bekle bitmedi gitti senin il herhalde trabzondu
-
Merhabalar arkadaşlar
4-5 arası sizlerleyim
Tahminim geliyor bugün -
@piinkfloyd Gelen giden yok
-
@piinkfloyd Merabana meraba kardes (kafa gidik idare et)
-
Bugün de yalan oldu
-
Halkbank bu sayfaya bakıp gülüyordur şu an
-
@piinkfloyd bi dayanaginiz var mı hocam. Ona göre bekleyeceğim
-
@Yoluzunyol sadece tahmin ise ben de bugün beklemicem
-
@Yoluzunyol sadece tahmin ediyorum ne yazık ki..
-
@piinkfloyd O zaman bugün çok zor dostum yarına kaldı sistem daha kitlenmedi.. beklemek işkenceyi uzatıyor.. umut etmek de
-
Yine yarına kaldık. Hayirlisi olsun geç olsun.
-
Daha önceki mesajimda da bugünden umutlu değildim. Yaniltmadilar beni Yanılmak istiyorummm ama nafile
-
SUCUKLUNUN DA KESİN Bİ TAHMİNİ OLMADIĞI GÜNE DENK GELDİK ANLAMADIM GİTTİ ADAM GEÇEN GÜN PERŞEMBEYİ SALLAYARAK SİLDİM DEDİ.. ONA KALDIK DEMEK BEKLEMEK VARMŞ Bİ GÜN DAHA NASİPTE
-
Benim korkum haftaya soylentisinin dogru çıkması.
-
@kürşaddd Bu defa çok bilmiyordu bence o istanbul için giren bir arkadaşı için takipteydi bizim için gerçekten salladı
-
@Eftelya ist kazanan arkadaşım bizzat ik dan bu pazartesi diğer illerin eğitimi baslayacak diye bilgi aldı. Güvenilir bir arkadaşım.
-
@Yoluzunyol O zaman perşembe için çok çok umutlanabiliriz hem de çok
-
@Yoluzunyol Diğer illerden insanlar 2 gunde evrak toplayıp nasıl gelecek... Bir yarın kaldı ozaman ama bilmiyorum şüpheye düştüm
-
@böcükprens ben çok umutluyum ama talihsizlik bu ya banka bi anda sistem değişir o yüzden yine küçük bi şüphe bırakalım köşeye