HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Yoluzunyol kendi de teftis mulakatina girdi
-
@Eftelya evrak toplamak yarım saat sürer sıkıntı olmaz
-
@reisülküttab bunu bilmiyordum ben kusura bakmayın o halde.
-
@reisülküttab teftiş mülakatında uzmanlığı kabul edenlerden biri miydi ?
-
@haciğ o kadarini bilmiyorum ustad
-
bese yirmi dakika kaldı ben takibi bırakalım belki totemim tutar
-
5'e kadar bekliyorum. Gelmezse yarın artık
-
19:30'a kadar yolu var. Mesai bitimi 18:00 bile olsa bir saat daha kalabiliyorlar. Umarım bugün açıklanır...
-
10a kadar yolu var 2014 10da açıklanmıştı
-
Yok mu arttıran gençler
-
@TcZiraat hocam hadi işe girmeye hak kazandık diyelim. bizden sağlık kurulu raporu falan isterler mantıken.
bunu almak 5 6 saat gibi uzun soluklu bi mevzu değil mi.böyle 5 6 doktor gezdiğimiz? aydınlatırsan çok teşekkür ederim şimdiden.
benim de sonuçlarım belli değil,yarın açıklandı diyelim akşam 5de. ben bi günde bi ton evrağı nasıl toplayacam -
@piretorbası aile hekimliğine gidiyorsun ve rapor alıyorsun.Sadece 10 dk sürüyor rapor almak.
belgelerin çoğunu e-devletten temin edebiliyorsun.
sadece askerlik ve noter onaylı nüfus cüzdanı fotokopisi zaman alır
-
@TcZiraat Ziraat Bankasi bir suru tahlil istemisti, onlari yaptirip sonra da bankanin doktorundan randevu alip muayene olmustuk. Diplomayı notere onaylatma işi de var nerden baksan yine 1 iş günü alır.
-
@Eftelya halkbankasinin istedigi belgeler yarim saatini alir hadi bir saat olsun.Adamlarda bunu bildiği icin 2 3 gün öncesinden açıklıyor sonuçları.her türlü yetişir yani. Sıkıntı yapmayın bunlar en son düşünülecek şeyler
-
@prostatic çok çok sağolun
inşallah kazanırsınız -
@piretorbası hakediyorsam umarım kazanırım.
-
@prostatic böyle düşünme sebebiniz nedir ?
-
Ben beklemiyorum beşten sonra artık. Yarın olursa çok iyi olacak demeye başladım.
-
Bugün idi yarın idi bugün idi yarın idi....
Kafayı siyirmaya az kaldı herkesin hakkında hayırlısı olsun -
@prostatic hangi ilden girdin kardesim