HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Biyometrik foto + noter onaylı yada okul onaylı diploma + sağlık raporu(kıytırık değil heyet olanı) + nufus fotokopisi + sgk hizmet döküm belgesi + varsa yds sonuç belgesi + erkek adaylar için tecil belgesi (e-devlet olur). Bizim zamanımızda böyleydi. Öyle 1-2 saatte hallolmaz. Zaten sağlık raporunu sabah muaynelere girip öğleden sonra anca veriyor çoğu Özel bile.
-
@eladlüesasülmülk aile hekiminden alınacak basit bir rapor istemişlerdi istanbul grubundan. onlarda verdikleri süreye uygun belgeler istiyor anladigim kadariyla.
-
@eladlüesasülmülk aile hekiminden alinan yeterli kardeş. Istanbul u kazanan 3 arkadasim da aile hekimin den aldi boşa konuşmuyorum yani ayrıca biyometrik foto 20 dakika da çıktı noter onayli diploma 5dakika sürmedi
-
@TcZiraat HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@eladlüesasülmülk aile hekiminden alinan yeterli kardeş. Istanbul u kazanan 3 arkadasim da aile hekimin den aldi boşa konuşmuyorum yani ayrıca biyometrik foto 20 dakika da çıktı noter onayli diploma 5dakika sürmedi
Şartlar değiştiyse bilmiyorum, geçen sene böyleydi. Aile hekimi kabul ediliyorsa o zaman tek gün rahatça yeterli olur.
-
Açıklanma işine gelirsek, bence bu hafta açıklanmayacak. Şahsi kanaatim tabi bu. Bende teftiş sonucunu bekliyorum. (6 şubattaki eğitim duyumuna rağmen diyorum) Açıklanırsa yarın güzel olur tabi. Ama takip etmekten uzaklaşın. Gereksiz stres katsayınız artar.
-
@eladlüesasülmülk Pürüz çözülecek diyorum dostum, eğitimler ertelenmeyecek ve açıklanacak diyorum
-
@Vezir_Toynağı HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@eladlüesasülmülk Pürüz çözülecek diyorum dostum, eğitimler ertelenmeyecek ve açıklanacak diyorum
ahaha İnşallah kardeşim
-
.............
-
@Vezir_Toynağı Ne gibi bir pürüz var ki hocam ?
-
@Vezir_Toynağı hocam yarın mı artık ?
-
@TcZiraat HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Eminim bu sonuçlar. Biz mülakat odasindan çıkarken belli oluyordur. Merak ediyorum su pürüz ne pürüzü. Tembellik de bir pürüz sayilabilirse mantıklı
Eğer personelin ihmali yada tembelliği ile işlerin aksadığını düşünüyorsanız, iç yapıdan pek haberiniz yok hocam. Tembellik felan değil yani mevzu. İki dudaktan çıkacak "şimdi" kelimesine bakar bu iş.
-
Vezir bey bugün hala "beklemede" miyiz?
-
Kazanın yada kazanmayın sonuçta Bankacılık yada A grubunda çalışmayı düşünüyorsanız iyi ekonomi bilgisine hem mülakatlarda hemde iş hayatında ihtiyacınız olacak. Bekleme sürenizde Mahfi Eğilmez'in Ekonomide Analiz kitabını okuyup gerçek anlamda ekonomiyi anlamaya çalışmanızda, hızlı okuyorsanız MB'nın Finansal İstikrar ve Enflasyon raporlarına göz atmanızda fayda var. Keza Finansal İstikrar raporları hem Finans(bankacılık) hem finans dışı reel sektörü detaylı analiz eder, enflasyon raporları ise ekonominin gidişatı hakkında gerek beklentileri gerek öngörüleri yansıtır. Açıklanana kadar dediklerimi yaparsanız kazanırsanızda kaybedersenizde çok artılar kazanırsınız. Burda heyecanlı bekleyişle güzel zamanlarınızı stres/sigara/ umut/umutsuzluk ile harcamayın. Sağlıcakla.
-
@kokoko Bugün geçti Hocam artık, Bugün beklemeyin kesinlikle hocam @eladlüesasülmülk kardeşimizde süreci takip eden başarılı arkadaşlarımızdan, Sınav süreci açıklanma süreci öyle çok salt bilgiler dönmüyor zaten, elimizden geldiğince bir şey öğrenince paylaşıyoruz. "Şimdi" kararı noktasında zaten.
-
@Vezir_Toynağı "şimdi " kararı noktasinda zaten . Çok cahil gozukmeyi göze alarak sorucam ne anlama geliyor bu cümle , ciddi hiçbir şey anlamadım.
-
@Yoluzunyol karar noktasinda demek istedi sanırım
-
@TcZiraat Teşekkürler hocam beynim yavaslayarak tepki verdi sanırım bana
-
@Yoluzunyol Sıkıntı yok bende tam anlamadim zaten:)
-
@TcZiraat Yarını da bekleyelim bakalım neler olacak
-
Bugun yarin diye diye bir bakmisiz bu hafta sa bitmiş