HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Yoluzunyol benim sitede adınız kısmı yazmıyor soyadınız yazıyor:D
-
@buğday haha bunlardan medet umar hale geldik yeni mi oldu hocam daha önce böyle değil miydi
-
@BeşamelSos
Gitmişken almış işte arkadaşlar.
Her duyum paylaşana kötü niyetli, her temkinli yaklaşana da torpilli diye yaklaşmak zorunda mıyız? -
@Yoluzunyol bilmem. hatırlamıyorm şimdi farkettim. adım soyadım yazıyor demek istediğm sağ taraftaki turuncu adı kısmı görünmüyor. sayfayı yeniledikce görünüyor kayboluyor tuhaf yani:D
-
@buğday çok küçük bişey ama o yine de çıkmamış candan ümit kesilmez diyelim
-
23.59'a kadar ümidimi yitirmeyecegim arkadaş
-
@böcükprens O saatlerde açıklanmaz ki
-
@Eftelya isterlerse sabah 4 de açıklanır sistem otomatik işler. şimdi yükler 5 saat sonra görünmesini sağlar kolay işler bunlar yeterki istesinler
-
@buğday neden o saate ayarlasınlar ki?
-
@buğday şimdi yükledikten Sonra niye 5 saat Sonra gözükmesini istesin ki?
-
@metalik örnek verdim sadece. kpss sonuçları o şekilde açıklanır genelde. tarih ve saat önceden bellidir. yani o dakikada yüklemezler sisteme. saat 14:00 da açıklanacaksa adamlar öncesinden sisteme yüklemişlerdir. sadece o saat geldiğince açılır anladın?
-
@buğday benim psikolojik sınırım 7 dir yükleme yapınca bizden saklamazlar diye düşünüyorum ben
-
@Yoluzunyol 7 ye 7 kaldı hadi bakalım
-
7 de açıklanmazsa ben ders başına oturuyorum artık beyler bayanlar olmuycak bu böyle tut ki kazanamadım en azından kpss ye çalışmış olayım
-
@böcükprens evet hocam ben mesaiyi bitirdim
-
@impression_25
Benim de düşüncem aynı. Bugün de açıklanmazsa ders çalışmaya başlıyorum dedim ben de. -
Beyler yarın açıklanır mı sizce?
-
siteye girerken hata veren oldu mu ?
-
Standart devam hatasız çalışıyor
-
@ncbb ne gibi