HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Yoluzunyol Kardeşim ikisi aynı adam zaten , klavyeye basacak parmaklarını yorma cevap verecem diye .
-
neyse bu dertlerde geçecek :S
-
@avukatı_mısın sevgili kardeşim burada düşüncelerini ve duyumlarını paylaşabilir ölçülü bir şekilde tartisabilirsin fakat savunduğun kişi aldığı tepkilere karşılık olarak argo ve küfür içeren buranın iklimine uymayan şeyler yazdı. Psikolojik olarak kimin sıkıntılı olduğunu buradan anlayabilirsin ayrıca insanlar istediğine tepki gösterebilir istediği sucuğu yiyebilir elalemin yediği sizleri neden rahatsız eder bilemem...
-
@Werder_Veremem Harezmi ile bir alakam yok ama yaptığınız saçmalıklara daha fazla dayanamadığım için girip yazma gereği duydum. Adam haftaya diyor siz nasıl olur ya çarşamba göz kırpıyor, perşembe kesin gibi şeyler yazıyorsunuz ve bunu duyum aldığınızı iddia ediyorsunuz. Hani kardeşim nerede duyumlar? Dün göz kırpıyodu noldu o iş? Gün tutmayınca entryler neden silindi baştan yazıldı? Kafamda deli sorular.
-
@Yoluzunyol Evet o cinsiyetçi küfür konusuna ben de katılıyorum sizin gibi ama bu forumda adam haftaya açıklanacak dedikten sonra aldığı tepkiler şaka gibiydi, sinirlenmesi normal. Sinirlenince böyle küfürler etmesi tasvip edilir bir durum değil tabi ki.
-
@Zach hocam gerginiz zaten.IKyı arayıp türkiye istanbuldan büyüktür diyeceğim birazdan
-
@avukatı_mısın sen avukatı mısın ?
-
@avukatı_mısın aaa guççük fuat avni gelmiş meleba fuat.
-
arkadaşlar insanlar şurada stresli ve gergin bir şekilde sonuç bekliyor. siz çocuk gibi ego tatmin etmek adına kavga ediyorsunuz. gidin çocuk parkında yapın tartışmalarınızı. halkbank şurayı okusa zaten veletlerle çalışmıyoruz diye çoğunuzu eler.
-
Arkadaşlar lütfen forum kurallarını okuyunuz, arkadaşı yasakladık, umarız böyle tatsızlıklar yaşanmaz. Saygılar.
-
burada tartışmak tamamen zaman kaybı. bugün açıklanmayacak belliki ve bugün açıklanmazsa haftaya eğitim başlamıyor demektir. hayırlısı olsun. er geç açıklanacak artık şu dakikadan sonra ne kendim birilerine sorar inanırım nede birilerinin söylediklerine inanırm. herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalıştı ik yı aradı arkadaşlarına sordu vs. ama demekki yanılmışız. herkese iyi akşamlar
-
Bu ileti silindi! -
Gec de olsa mudahale ettik arkadaslar gozumuzde kacabiliyor sizler haberdar edin boyle tipler oldugunda. Boyle adamlarin forumumuzda yeri yoktur.
-
Bakın arkadaşlar benim amacım ortalığı karıştırmak falan değil. Ben ortada bir linç gördüm ve müdahale etmek istedim, sonrasında bahsi geçen kişinin yazdığı her şeyi onayladığım anlamına gelmesin bu.
Anlamadığım tek bir şey var, adam gelip buraya haftaya açıklanacak dedi siz adama sanki size küfür etmiş, hayıırrr haftaya açıklanamaz, bugün yarın mutlaka açıklanmalı, o kadar duyum aldık yalan mı söylüyoruz gibi muamele ettiniz ve dediğiniz tarihlerde sonuçlar a-ç-ı-k-l-a-n-m-a-d-ı. Üstüne üstlük adama yapmış olduğunuz linç hoş değildi, sonrasında onun söylediği şeyler de hiç hoş değildi.
İkinci olarak pazartesi İstanbul dışı uzman yardımcısı eğitimleri başlıyor diyorsunuz. Belki de müfettiş yardımcılığı ve iç kontrolör yardımcılığı başlıyor , nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Belki İstanbul dışı uzman yardımcılığı için daha sonra eğitim yapılacak? Ona kalırsa mülakatlar yapılırken de eğitim Antalya'da diye dolanıyordu millet ortada? Halkbank İnsan Kaynakları bas bas tarih belli değil diye bağırırken kalkıp da burada her yazılana tepki gösterecek olursanız kendi kendinize yazık edersiniz.
Çıkın gidin bir hava alın, zaten stresli bir işle uğraşacaksınız daha işe başlamadan bu kadar sinir stres size bir şey kazandırmaz.
-
Arkadaslar tamam hepimiz gerginiz fakat yapmayin, kirmasin kimse birbirini (O kufur edeni savunan olmaz sanirim). Acikcasi soyle bir sorunumuz var ki bugun sinavlarin aciklanmamasi demek 6'sinda egitimlerin baslamamasi anlamina gelir. Bu da duyulan tum duyumlarin bosa cikmasi anlamina gelir ki yapcak bir sey yok. Burda bilgi paylasan arkadaslarin iyi niyetinden suphe duymak bize yakismaz. Hatta sagolsun @Marshallgil gibi bizi dusunerek duydugu bilgileri surec daha rahat gecsin die aciklayan arkadaslar varken diger taraftan surekli hikaye, destan, ozlu sozlerle milletin kafasini bulandirip vakit oldurenler var ki onlara kizgin olmakta hakliyiz bence. Lutfen duyumlarinizi karsinizdakileri ciddiye alarak soyleyin ki bizde sizin dusuncelerinize saygi duyalim.
-
@marshallgil kardeşim ile ben görüştüm ve haklı sebebleri var . özel mesaj ile görüştügümüzden dolayı kendisinden izin almadan ben burada acıklayamam . bugün açıklanacak dedi ve bekliyorum. işin şu tarafı var sanki bu arkadaşımızın elindeymiş gibi bir hissiyat oluşmasın bizi düşündügü için sorup sorusturuyor kendisine teşekkür ederim.
-
Beklemeli mi hocalarım hala ?
-
Öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar beni anladığınız için. Özelden yazanlar olmuş bugün açıklanacak mı diye onlar için yazıyorum, açıklanacağını düşünüyorum burada duyduklarımız gördüklerimizin sizin pazartesi eğitime başlayacağınızı gösteriyor, evrak toplama olayı için en azından 1 gün verileceğine göre bu açıklama olayı bugün olmalı. En başından beri kesin olmadan bir şeyler yazmak istemedim ama benim duyduklarımı gördüklerimi görseniz bavul hazırlamaya başlardınız.
Bakın ben sadece gördüklerimi duyduklarımı yorumluyorum özellikle de tekrar ediyorum bu cümleleri, burada yapılan hazırlık sizin pazartesi eğitimde olmanıza yönelik bir hazırlık. Bugün 18:00 de açıklanır 23:59da açıklanır kimsenin bilemeyeceği bir bilgidir.
-
@Marshallgil Hocam ıkdan kimseye sorma olasılığınız varsa sorsanız aslında daha netleşebiliriz
-
Silinmiştir.