HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Marshallgil arkadasimiz bilgileriyle, uslubuyla, gereksiz bilgi vermemesiyle ve "elestirilere karsi ilimli yaklasimiyla" haksız da çıksa canı sağolsun diyorum. Eninde sonunda aciklanacaktir bugun olmaz haftaya, bir sekilde alistik artik beklemeye cok da şaapmamak lazim:)
-
@berserker kardeş kiz sağlık ocagina gitmişken raporuda almış benim isim olsaydi bugün sağlık ocağında bnde alirdim
-
@dogan1679 İnandın yani kardesim sende Sağlam refosu varmış demek ki hanımefendinin. Başka bir güvencesi olamaz.
-
@Yoluzunyol hocam siz ik olsanız böyle bir konuda üstünüze sorumluluk alır mıydınız? Kimse sorumluluk almamak adına cevaplamıyor, defalarca sorduk sizler için ben her yanına gittiğimde en az 4-5 kişi "biz de diğer sonuçların tarihlerini öğrenmek için geldik" dediğini duymuşumdur.
Sabırla bekleyip görücez burada kalp kırmadan süreci tamamlayacağız. Bu platformda şu gün açıklancak diyebilecek bir kişi var bence onu küstürmenin alemi yok. İnanmayan bizim sonuçların açıklandığı sayfaya gitsin kendi görsün, herkes tarihten ders çıkarsın -
@Marshallgil Haklısınız hocam teşekkür ederiz size de.
-
Yaptığı yanlış.Hakkıyla kazansa bile töhmet altında kalacak şimdi.
-
............
-
O grupta kesin İK cılar vardır. Oraya bunları yazıp fişlenmek istenmiyor kimse
-
@estilografica haklisin bu yuzden mesaji sildim fakat bu tipler 3 kisi oldularl.sonuclar aciklaninca gorucez
-
..........
-
@ncbb Açıklanınca konuşurlar mı dersin:)
-
@estilografica benimki merak sadece yaa
-
..................
-
@Marshallgil Kardesim önemseyip yazmış olman yeterli. Teşekkür ederiz. Ben bir umut bekleyeceğim açıklanmasını. Bir taraftan da bugün açıklanmasını deli gibi istiyorum iddiaya girdim de Kazanirsam şanslı çıkacağım.
-
@Marshallgil sizin dediğiniz hazırlıklar müfettişler ya da iç kont ler için olmasın? Emin misiniz uzm yardımcılarının pztesi başlayacağına?
-
@NnN adam koli koli sözleşme diyo iç kontrol + teftiş 65 kişi totalde sanmıyorm
-
@NnN onlar da açıklanmıyor ki:)
-
@NnN onların bile olsa sonuçlar açıklanmadı yani ortada ne uzman yard. ne müfettiş ne iç kontrolörlük sonuçları var.
-
sitede takır takır süreç devam ediyor yazıyor.şöyle azıcık aksama olsa umut edeceğim ama yok.
-
Çok canım sıkkın dostlar.