@gulcft HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
öncelikle kadınları iç kontrolör ve müfettişlikte pek tercih etmiyolar uzman yar. içinse baya zorladıktan sonra alıyorlar çünkü yıpratıcı bir meslek. gm ya da şube farketmiyor hep hedefiniz var ve tutmayınca gm de daha kötü hissettirebiliyorlar size onu söyleyim. kariyer için baya kıdemli eleman var yönetici olmak için çok beklemek gerekecek. iş zorlu çıkışlar genelde 8 i bulur ay sonu 9 10 görülür. gişede durma var şubede gezme de var satış istedikleri en önemli şey ama bu zamanda satış inanın çok zor. dil tazminatını bilmiyorum maaşta yılın ilk dönemi 2200 ikinci dönemi 1900 civarı oluyor. 3 yıl dolmadan çıkarsan 3 maaş + eğitim otel masrafları var tazminat 3 yıl sonra sadece eğitimler ve otel masrafları. meslek zor önermem hele istanbul uzmanlığı önermem. ailesinin durumu azcık müsait olan başka sektöre yönelmeli ben istifa edeceğim bikaç mülakat dönüşü bekliyorum
1-Yeni istifa eden arkadaşım 700 lira ödeyip cıktı.
2-Arkadaşlarım maaşın şuan 2400 olduğundan,ortalama aylık maaşında 3100 -3200 civarına geldiğini söylediler. Verdiğiniz bilgiler pek doğru gelmedi bana. MEsleği iyi gömmüşsünüz memnun olmadığınız için