HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@edmando17 çok teşekkür ederim dostm bu güzel bi açıklama idi.. kafada netleşti her şey.. hatta süper bi bilgi
-
@edmando17 hocam surec devam ediyor seklinde olan kisilerin durumu sizce ne olacak ?
-
selamun aleyküm dostlar, benim bir ricam var il göçü ve halkbankı kazanan arkadaşlardan. Başlarda yedekteyim ve kurum yeniden ilana çıkacak deniyor çıktığında yedeklik hakkım yanacak. Halkbankı kazanıp sırf ili göreyim il göçte diye tazminat ödemiceği halde evrak gönderenler olacaksa -ki her yıl bu yapıda arkadaşlar oluyor- lütfen benim gibi olanları düşünsünler elinde işi olmayan umutla bekleyenler için evrak göndermesinler. Anlayışla karşılayacak herkese teşekkürler
-
@voshue süreç devam ediyor yazan kişiler uzman yardımcılığı için değerlendiriliyor sanırım süreç biraz uzun sürecek, 1 ayı bulur net bilgi alırsam paylaşırım
-
@uzmyrd hocam bilgi mi aldiniz yoksa varsayim mi acaba iki gundur kafama takildi ders calisamiyorum.
-
Merhaba arkadaşlar bilgisi olan varmı benim spk lisans belgem var ama uç yıldir aktif kullanılmadığı için askıya alındı yenileme eğitimi katılınca aktif olacak belgemi bu koşulda alabilirmiyim
-
Arkadaşlar nacizane tavsiyem sirf kötü bir il geldi diye gitmemezlik etmeyin. Benim kuzenim Diyarbakır'da okudu, cok guzel bir yermis. Yani memleket olmadigi icin dogu diye dusunup gitmemezlik etmeyin bence. Bu surecte hepimiz gorduk ki artik ise girmek gercekten zor ve cok farkli seyler donebiliyor surecte. Kimse ileriyi bilemez (ki guy vs gibi ilanlar da gelecek gibi durmuyor) biyerden baslamak lazim ve bence gunumuz sartlarinda kucumsenecek bir maas da degil Halkbank'ın maaşı. Yer degistirmeyi deneyin ama baktiniz olmuyor bence isi kacirmayin. Sonra belki "keske kabul etseydim" dersiniz. Pismanlik kotu bisey, daha once basima geldi. Herkesin Allah gonlune gore versin.
-
Bu arada maaslar konusunda servis gorevlisi bir arkadasimdan soran arkadaslar icin birebir bilgi aldim, bazi aylar tek maas 1750 civarina bile dusebiliyormus ama genel olarak 1700-2000 arasi degisiyormus, cift maaslar vs ve gunluk 15 lira yemek ucreti dahil aylik ortalama yaklasik neredeyse 3 bin liraya geliyormus. Servis gorevlilerini ilk etapta gisedeymis. 9 da mesai basliyormus ama 20 dakika onceden falan bankada olunuyormus, 5 te mesai bitiyor ama kasa kapama vs 6 yı buluyormus.(7 yi bulmasi istisnai durumlardaymis) dil tazminatı olanlar acisindan ve spk lisansi, maas gayet iyi oluyor. Herkese iyi aksamlar
-
İstanbul için maaş farkı ne kadar?
-
Istanbul tazminati ne kadar bilen varmi?
-
Antalya var mı arkadaşlar ?
-
@dedektif sizin Antalya mı
-
@antigone Evet Antalya sizin ?
-
@dedektif ısparta benim de
-
Ilçe mi merkez mi olduğunu ik yi arasak söyler mi ? Bazı ilçeler çok uzakta çünkü
-
İstanbul mesken tazminatı şube için brüt 451 tl genel müdürlük için brüt 330 tl
-
@Garmonbozia istanbul bütün ilçeler için kesinlikle +istanbul tazminatı var mı hocam varsa cidden iyiymiş
-
@Garmonbozia net ne olur o ustad
-
Bir de bu ilce mi il mi diye merak eden arkadaslar icin bir aciklama yapayim. Uzman yardimciligi egitiminde daha 2 gun once dondu arkadasim. Son gün herkesin yeri belli olmuş. Ve kendileri belirlememiş. Banka otomatik yerlestirmis. Ilce mi il mi oldugu egitiminizin son günü belli olacaktır buyuk ihtimalle
-
@kürşad tabi tam olarak bilmiyorum kardesim. Arkadasimin bana beyanı bu. Insallah sizler icinde oyle olur. Simdiden hayirli olsun.insallah bizde hala degerlendirme surecinde birileri olarak sizler gibi bu telaşa düşeriz