HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@thequeenoftheguy karsilikli olarak mumkunu varsa olabiliyormus
-
artvin değiştirecek varsa yazabilir
-
hatay düşünen var mi marmara tarafindan teklif alıp?
-
Arkadaşlar ya face grubundan yada burada okumuştum tam Hatırlayamiyorum ama değiştirmek istediğimiz ili ik ya bildirmemiz gerektiğini söylemişti bir arkadaş ,acaba ik arayan var mi bu durumla ilgili
-
@mervee belirttikleri numaralar cevap vermiyor
-
Arkadaşlar merhaba ben kayseri istemistim Sivas çıktı değişim gibi bir durum mümkün olur ve degismk isteyen olursa irtibata gecersenz sevinirim
-
@mthee bugün değilde pazartesi mesai saatleri içinde tekrar denemek lazim ben arayacagim umarim bir kolaylik saglanir
-
Kastamonu ile Sinop'u değiştirmek isteyen var mı, Sinop daha güzel bir il ama eşimin görev yeri Kastamonu yardımcı olursanız sevinirim
-
Arkadaşlar merhaba.forumu sürecin başından beri takip ediyorum bende sizin gibi il çelişkisinden dolayı kabul etmekte kararsızım diyarbakır çıktı benimde.gördüğüm kadarıyla diyarbakır sayı olarak az da değiliz.benimle değiştirmek isteyen varsa söylesin lütfen ama yarın ik yı arayıp eğitimde değişim şansı var mı tercih ettiğimiz ile veya yakın illere ne durumda geçiş sağlayabiliriz doğrulatmaya çalışacağım ki kararımızı sağlıklı bi şekilde verebilelim hepimiz için hayırlısı olsun.
-
@outlander diyarbakir sayisi arttikca degisimden umudum azaliyor
-
@luck kabul ettiğimiz takdirde birbirimize destek oluruz o bakımdan çok olmamız güzel bence. fakat çoğu kişinin aklında değişim olduğu için kabul etme kısmı da sıkıntıya giriyor ve vaktimiz azalıyor karar vermemiz gerek artık
-
@outlander sayinin fazla olmasi o bakimdan guzel ama ben cok buyuk bir ihtimal reddedecgim.
-
Arkadaşlar istenilen belgelerdeki 2.maddeyi anlayamadım öğrenim durumunu gösterir belgenin noterden onaylisi ya da e devletten demisler ne yapmayi düşünüyorsunuz
-
@mülakatzede e-devletten aldım ben.
-
@oz.ece35 olabiliyor mu noter onaysiz edevletten bir de nüfus cüzdanı fotokobisi onaylatilacak notere kesin degil mi
-
@mülakatzede e-devletten barkodlu çıktıyı kabul etmeliler yazmışlar oraya çünkü. Nüfus cüzdanı kesin noter onaylı.
-
@oz.ece35 bence de teşekkürler
-
@outlander hocam bana Batman geldi ancak evim Diyarbakırda size de uygun olursa değişelim
-
dostlar şimdi il belli ya acaba merkez mi ilçe mi onu bilmiyoruz ya.. ev yerleşimi için bi kaç gün verseler ne güzel olur.. onu merak ettim de.. ondan sorayım dedm
-
Arkadaslar bir konuya aciklik getireyim. Ben ic kontrolorlukten elendim ve simdi degerlendirme asamasinda gozukuyor. Neyse arksdasim uzman yardimciligini kazandi. Onla birlikte ayni yeri kazanan cocuklar bizim gibi Gaziantep li degiller o yuzden ev bulmaları gibi bi sorunları var. Ancak onlara soylenen suymus 2 hafta kadar gunluk 150 tl ye kadar bir otelde kalabiliyorsunuz halkbank karsiliyor bunu o surecte ev bulmaları icin bu. Buyuk ihtimal servis gorevlisini kazanan arkadaslar icinde boyle bir uygulama gerceklesir cunku ha diye eve cikilmiyor