HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Acaba kağıt kalem götürsek mi gerek olmuş mu diğer eğitimlerde
-
@dolapdereli kağıda gerek yoksada güzel bir dolmakalem yakışır bankacı olarak:)
-
@gökalp ben yine dümdüz giderim onlar verir belki
-
Durumunda degerlendiriliyor yazanlara ne olacak bu saatten sonra servis gorevliligi icin teklif gelmez heralde cunku evrak toplamaya zaman kalmadi
-
Hocam belki 2. Parti olarak çağırabilirler , 500 kişi alcaklar yaklaşık olarak servis görevlisi , ilk parti 250 kişi çağırıp ikinci partide de bi 250 kişi çağırabilirler.Uzman yardımcılarını 250 şer kişi aldılar otele çünkü.
-
Özledim be bu forumu, Güzel dostane sohbetler kazandığım, Güzel insanların olduğu Forum.
Artık BDDK Forumuna yolculuğum başladı, İdari yargı mülakatına çalıştığım için uzak kaldım biraz dostlar.
Sorusu olan yine sorabilir, saygı ve sevgilerimle.
Sağlıcakla.
-
@Sucuklu_Oralet hoşgeldin tekrardan. biz işsizler olarak servis görevlisi teklifini kabul ettik. işi maaşı ve biraz kariyer olanakları varsa anlatabilir misin? çok mu kötü uzman yrd göre?
-
@ekantuan ikinci grup olarak çağırması çok olası durmuyo çünkü değerlendirmesi devam eden kişi sayısı maksimum 110 kişi kadar.Bu haftasonu otele giriş yapacak aday sayısına göre bunun doğru olup olmadığını anlarız gibime geliyo.
-
@equinox degerlendirilenlerin 110 kisi civarinda oldugunu nereden biliyorsunuz
-
@dolapdereli Uzman yard. ile yaptıkları iş konusunda çok bir fark yokmuş kardeşim.Tek fark maaş ile yükselme de 2 veya 3 yıl önden gitmeleri. Bunu benim Halkbankasında çalışan arkadaşım söyledi. Şu zaman ki işsizlikte iyi bir başlangıçtır kariyer açısından gönlünüzü rahat tutun.
-
@dedektif bencede devlet bankasında işe başlamak gayet avantajlı işsizliğin %12lerde olduğu şu dönemde bu fırsatı değerlendirmeliyiz. Çoğu kişi gişede çalışacağımızı söylüyor, operasyonda çalışan hiç servis görevlisi falan var mı acaba bir bilgisi olan var mı?
-
Burdan insan kaynaklarina yada forumu okuyan tum Halkbank yetkililerine bir ricada bulunmak istiyorum. Surec hala devam ediyor yazan arkadaslardan birisi olarak ; bizim ne olacagimizin belirsizligi biz issiz arkadaslari ozellikle cok yipratiyor. İssizlik ve belirsizlik durumu ile birlikte bu surecin devam etmesi hali hazirda acilan sinavlara bile calisamamiza neden oluyor. Lutfen sureci hizlandiralim 2 gun sonra vakif teftis sinavim var ama hala aklim halkbankta siteyi takip etmeye devam edin demekle olmuyor cunku siteyle birlikte forumlar facebook gruplarini takip ediyor , kendi kendimize bir teoriler cikarmaya calisiyor ama hic olmadik durumlari gordugumuzde ise tekrar basa sariyoruz. Lutfen rica ediyorum bizleri ise almayacaksaniz bile sureci hizlandirin ki bizde uzulerek onumuze bakalim
-
@sussamme uzman yardımcılığından elenip de değerlendirme süreci devam eden kişi yok.Sadece iç kontrol ve müfettiş yardımcısı.İç kontrolde mülakata giren 120 kadar kişi var 40 ı işe başladı müfettiş yardımcısında da 80 kişi mülakata girdi 20 si işe alındı yani toplamda 160 kişi kalıyo geriye.Uygun görülmediniz denilenler var servis görevlisi teklif edilenler var.Kaba taslak bi hesapla 100-110 kişi olduğumuzu varsayıyorum.
-
@sussamme bu arada bu sayı maksimumu ifade ediyo daha aşağı bi rakam olma ihtimali de var tabii.
-
Uygun bir pozisyon için değerlendirilmediniz yazısını görmedikten sonra, herkes için süreç devam etmektedir.
Edindiğim bilgiye göre 12 maaş 4 ikramiye maaşı 2 temettü maaşı ile beraber servis görevlisi 2.200 tl ortalama maaş almaktadır. bazı aylar 1800 bazı aylar 2600 veya temettü zamanı ve vergi dilimine göre değişmektedir. İstanbul için 300 civari Brüt tazminat eklenebilir maaşlara. Kariyer sansını yok denecek kadar az, yetki almak yönetmen yardımcısı ve yönetmen vesaire, gibi konularda uzman yardımcılığı 3-4 yıl geriden takip etmekte diye bilgi aldım.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@Sucuklu_Oralet
Sayın sucuklu, bu 2000 civarı üzerinden 16 maaş demi. Yani ortalama aylık 2600 falan. Yanlış mı anladım -
@r321 İstanbul için 2450-2600 diye düşün hocam, Bende VDK'da çalışıyorum ondan dolayı vergi dilimlerini iyi bilirim % 15 ile başlar % 20 görür, Hatta kasım aralık aylarında 1700 civarını görebilir maaşlar %20 vergi diliminden dolayı. Temettü dahil 18 maaş üzerinden, hatta seneye varlık fonuna devredildiğinden dolayı temettü verilmeme ihtimalleri konuşulur bence Onu da şimdiden sallıyayım, Seneye temettü verilmez diyorum. İyi sallarım, bilen bilir...:)
-
@Sucuklu_Oralet
Namını bilmeyen yoktur doğrudur Bu zamanda her türlü iyi maaş, bereket versin -
Herkes farklı rakamlarla geliyor. İstanbul için tüm her şeyle 1 ayda elimize geçecek ortalama net tutar ne olur ?
-
@Sucuklu_Oralet HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@r321 İstanbul için 2450-2600 diye düşün hocam, Bende VDK'da çalışıyorum ondan dolayı vergi dilimlerini iyi bilirim % 15 ile başlar % 20 görür, Hatta kasım aralık aylarında 1700 civarını görebilir maaşlar %20 vergi diliminden dolayı. Temettü dahil 18 maaş üzerinden, hatta seneye varlık fonuna devredildiğinden dolayı temettü verilmeme ihtimalleri konuşulur bence Onu da şimdiden sallıyayım, Seneye temettü verilmez diyorum. İyi sallarım, bilen bilir...:)
Elendigime uzulmem bayagi gecti sayende şaka bir yana kpss puani olupta kendi sehri verilmeyen insanlarin cogu ilanlar gelince hemen kacmaya calisacak.bazi illere bildigin bu 3-5 ay idare etsin diye atadilar insanlari