HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Interest öylede o kartı alışverişte kullanırdım şubede olsam bide evim tee beyoğlunda ne alakaysa gm
-
@dolapdereli Evet alisveriste iyi olurdu. Gm ye servis var heralde ulasim sorun olmaz.
-
Arkadaşlar maaşı yatan var mı? Kilometrelerce yol gideceğiz ev tutmak için öpücük mü vereceğiz anlamadım. Var mı ik yı arayan
-
@sinan.taylan eğitim bittikten sonra yatıyormuş kardeşim ortalama 2300 civarı.
-
@Interest servis var evet ama uzun sürer köprü trafiği vs sabah ekstra erken kalk falan ikametgaha baksalar iyi olurdu. neyse sağlık olsun diyelim artık işimiz var lütuf gibi komik
-
@Secondchance bitti eğitim. Cuma günü son gündü. -Servis görevlisi-
-
@Secondchance HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@sinan.taylan eğitim bittikten sonra yatıyormuş kardeşim ortalama 2300 civarı.
Uzman yardımcısı mı bu maaş
-
Servis görevlileri için maas ne zaman yatacak arkadaşlar ayin 1 ini geceli oldu baya .. Yemek kartlari da 1 ay sonra verilecekmis maasta öyle mi olur acaba
-
@texsas12 yemek kartlarının 1 ay sonra verileceği bilgisini nerden aldınız?
-
Eğitimde bir gecelik de olsa izin alabilen oldu mu ?
-
gm de yemekhane varmış ama şubedekilere 1 ay cepten yiyin demek saçma olur. şubede servis imkanı bile meçhulmüş. maaşların nisandan önce yatması lazım sonuçta para peşin bu kurumda güya ayın 1ine yetişecekti taa ayın 26sı imza attık
-
Arkadaşlar büyük bir yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın. Ben uzmanlık kazanan arkadaşımdan aldığım bilgiyi paylaştım. Kendisi eğitim sonunda maaşının yattığını ve 2400 yakın bi miktar olduğunu söyledi. Benim de eğitimim pazartesi başlıyor. Bu arada kendisinin dil tazminatı yoktu.
-
@Secondchance hmm acaba eğitim bittikten sonra hemen mi yatmış maaşı? yoksa ilk pazartesi mi?
-
@oz.ece35 uzman yard arkadaşlara öyle verilmiş şubeye gider gitmez verilmemiş.. Maaşlar da yatmazsa artık iyice berbat bir hal alacak
-
Kartlari verip parayi yatirmak zor olmasa gerek...
-
İyice soğumaya başladım ya. Otelde cuma çıkış yaparken yaşadığımız rezillik üstüne maaşların yatmaması çok kötü olur. Beni Türkiyenin bir ucundan diğer ucuna verdiler maaş olmadan ne vererek ev kiralayım bilemiyorum...
-
@sinan.taylan haklısın kardeşim mecbur kaldığımız için geldik zaten üzerine yatırmaları gereken parayı vermiyorlar .. Sırıtarak da kartlari dağıtıyorlar bide
-
Yemek kartı 1 ay sonra olması çok kötü bişey ya, 1 ay cepten yiyecek şubedekiler saçmalığın daniskası Allah bilir gm dekilerede yemek vermezler. Servis görevlileri için Maaş ve yemek kartı işini bugün otele gidenler sorarsa seviniriz
-
Kontrol ettim hala para yok . İk cevap vermiyor bugün pazar. Yarın arayacağım. Korkarım maaşlar ve yemek kartları nisana kaldı.........!!!!!!!
-
@sinan.taylan maaşların yarın yatacağını düşünüyorum ben ama yemek kartı bu ay olmayabilir uzman yrd. arkadaşlara da ilk ay yokmuş.