HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Leightbau bugün kontrol ettim, haklıymışsınız. Ancak bunu mesleğe başladığımızı takip eden aydan , yani nisandan itibaren, alabilecekmişiz.
-
sağlık kartı geldi bugün geçici kart galiba
-
çift maaş olacak diyorlar çok açıldım iyi olur inş bir de arkadaşlar duyduğuma göre bu iki bes ile birlkte maaş anca aylık 1750 olacakmş diye duydum
-
@kürşad ne kadar maas alınıyorkı
-
E devlette bir ay sonra mı aktif çalışan olucaz biliyormusunuz arkadaşlar?
-
e devlette sigortamız bile görünmüyor yapılmamış yani
-
@kürşad 3 Ay'da bir çift maaş alırsınız. Nisan ayı da bu aylardan biri.
-
- Arkadaşlar kurumun belirli gizlilik politikası şartlarına uymaya özen gösterelim. Özel mesaj vb diğer anlık ileti platformları buna daha uygun. Genel konular için elbette bir sıkıntı yok ama Nar/Kimyon felan görüyorum yanlış. Çalışan olarak bizzat kurum itibarını koruyacak kişiler sizlersiniz.
- 1000 civarı personel alındı, takdir edersiniz ki bu insanların bir çok işe alım süreci sonrası ilgili işlemeleri devam ediyor. Bankanın çeşitli birimleri bu arkadaşlara hesap açma, kredi kartı tahsisi, mülakat gideri, halk emeklilik işleri, bes, bordro çıkarma, vb. birçok işle uğraşıyorlar. Öyle akşamdan sabaha hallolmaz. Multinetlerde otele girdiğiniz(banka işe başlama) tarihden itibaren kaç günce tümden yatar ayın 1'inde.
- E-Devlette ssk'lı gözükmeyeceksiniz yani burda gelip Ssk'mız yapılmamış denmek bilgisizce kurumu karalamak, Gss yatıran arkadaşlar varsa Banka'da çalıştığına dair belgeyi alıp Ssk'ya gidecekler yada Halk Emeklilikten Ssk'ya bildirim geçmesi sonrası otomatik Gss sonlanacaktır.
- Kazanan arkadaşların mülakat giderleri elenen arkadaşlardan sonra ödenir. Kimsenin içerde parası kalmaz.
- Nisan ayında + 1 ikramiye maaşı alırsınız, yeni giren arkadaşlarda alır.(Ocak-Nisan-Temmuz-Ekim)
-
@eladlüesasülmülk kurumu karalamak yok bizim sigortamız olacak banka sandığı seçeneği de var orada ondan bahsediyorum oraya kayıt yapılmamış. eğitimde bizzat gelen bir kişi anlattı işe başladıktan sonra görünür e devletten diye bekliyoruz, bu sadece soru yani karalama amaçlı değil
-
Maaş net olarak 2000 kadar yatmış. Ben dil tazminatını bekliyorum. Umarım alamadığımızı da nisanda yatırırlar
-
Uzman yardımcılığı mülakatından elenmiştim bugün kariyer.netteki cvm halkbank tarafından görüntülendi var mı benzer birsey yaşayan arkadaşlar?
-
arkadaşlar ben uzman yrd mülakatından elenmiştim daha sonra servis görevlisi olarak çağrıldım ama gitmeyip guy bekleme kararı aldım servis görevlisine giden arkadaşlar işlerinden memnunlar mı?
-
@howareyouGUYs öncelikle iş çok yorucu. Yani memurlara göre 10 kat fazla iş yapıyoruz. Maaşımız da ortalamaya vurursak memur kadar. İş arkadaşlarınla iyi anlaşırsan sıkıntı olmaz bu meslekte.
-
@howareyouGUYs yorucu bir iş ama şükür bu zamanda işe girdik, hiç yoktan iyidir. para işi sakat iş dikkat etmek lazım
-
@eladlüesasülmülk hocam otomatik düşüyor dediniz ya süresi ne kadar bilginiz var mı?
-
Vee beklenen soru guy mu yoksa halkbankta uzman yard mi arkadaslar
-
@Marycr düşünmeden guy derim
-
@jjrousseu neden?
-
Bence halkbank uzmanligindan guya gecmek attan inip essege binmek gibi olur.
-
@konyalı ömür boyu stresli çalışmayı göze almak gerekiyor. Maddi açıdan guydan daha iyidir ama iş tatmini konusunda sıkıntılar oluyor