HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@jjrousseu polemik yaratmak amacıyla söylemiyorum ama söylediğinizin son derece yanlış olduğunu düşünüyorum. iş tatmininden kastınız nedir?
-
Ben de son derece @jjrousseu ya katiliyorum belli ki o arkadas da subeci.allah askina gm olanlar bizi anlamaya calismasin isine baksin.
-
Gel bakalim subede bi bes sat bi pos gir bakalim millet kosgeb diye ustune ciksin bi son derece katilacak misiniz? pazarlamayi sevenleri disarida tutarak konusuyorum tabi. Bu arada bes mes satmaya bu kadar merakli olaydim bosuna bu kadar puan kasmazdim kpssden o yuzden arkadaslar golgeden konusmasi kolay.
-
@A.Chahechouhe marycr arkadaşım olayı az çok anlatmış. Gm değil de şubedeysen arkadaşın dediklerini tek tek yaşıyorsun. Hele yoğun bir şube oldu mu eve gitmek için saat saymaya başlıyorsun. İnsanı yıpratan bir meslek olduğunu düşünüyorum bankacılığın.
-
@Marycr Hocam. Kosgeb yüzünden ne bimere şikayet edilmediğimiz kaldı ne de tehdit edilmediğimiz. Bir unvana bir de yaptığımız işe bakıyorum. Pek karşılığını alamıyoruz gibi.
-
GELİR UZMANLIĞI İLE HALKBANK UZMAN YARD. KIYASLAYAN ARKADAŞLAR. Guy olup hayatınız boyunca alcagınız maaş 3500ü geçmeyecek. Halkbank size Sadece 3 yıl sonrası için bile bu maaşın cok cok fazlasını vaad ediyor. Şubedeki 4-5 yıllık servis görevlileri şuan yerimizde olmak icin canın verir. Adamlar 3 yıl sonra paraya para demeyeceksin diyor bize. Ki kaldı ki 3 yıldan sonra MİY olabilme şansınız var bölgede açık varsa. 5 yıl sonra yönetmen olma imkanı var. Suan yönetmenin aldığı maas net 6 7 bin Lira. Primleri saymıyorum. GUY PRESTİJSİZ bir meslektir. Salla başı al maaşı,yatayım paramı alayım mesleğidir. Ben bankadaki kariyeri ve dönen parayı gördükçe GUY MHUY için boşa debelenmişim diyorum.
-
@BeşamelSos saydıgın kariyer yollarında ufak tefek hatalar var. lakin 1.5 yılda yetkiyi 3.yılda uzmanlıgı alırsan verilen hedefleride tutturarsan herşey dahil aylık net gelirin 5.800 tl ye yakın olur . şuan bir gelir uzmanı 3.800 tl alır . eğer aksam saat 7 cıkmaya ve baskıya değer diyorsanız tabiki banka cok mantıklı benim dediğim 3 yıl. eger 7. yılın sonuna bakarsanız 6.800 tl yi geçer
-
başvuru formunu güncellemeyi başarabilen var mı bilgiler nasıl güncelleniyor ?
-
hiçbirşey huzur ve rahattan önemli değildir. imkanı olan memur olsun bankaya girenler guy olunca anında tüyecek hepsine sorun gelmeyin bankaya derler. hele a grubu memurluğu ise düşünmeden gidin
-
@dolapdereli guy arkadaşlarım suan halkbankta uzman olup yer değiştirme şansımız olsa düşünmem diyor. Kişiye göre değişir dediğiniz. Kariyer isteyen adam sorumluluk almak isteyen adam guy da yapamaz. 85 90 puanli adamı tatmin etmiyormus guy oyle gördüm oyle duydum.
-
Insan yapacağı mesleği seçerken parayı en sona koymalı. Yaptığınız işi sevmiyorsanız ya da sevilecek bir meslek değilse ayda 10 bin de alsanız kazandığınız paradan bir şey anlamazsınız. Ünvanlara çok takılmayın. Çok alıp kafanız rahat olmayacağına az alıp keyfinize bakarsınız. Uzun vadede bankada mutlu olanı görmedim ve duymadım. Bana göre A grubunda en az puanla alan meslek bile bankada çalışmaktan iyidir.
-
memurluk>bankacılık no stres no mesai
-
@dolapdereli uzman yardımcısı arkadaşlar için söyleyim taşra uzmanı olacaksa iş tatmini ve kariyer hedefi varsa tercih edilmez fakat merkez uzmanlık ve müfettişlik tercih ediyorsa buralar agır basar.vmy olunca ilk 3 yıl çekeceginiz stresi düşünün
-
Guy her türlü halkbank uzman yardimciligina tercih edilir.aksini iddia edenin uzaktan yakindan halkbankla alakasi yoktur.bankada (şubede)biraz calisan bir personel herhangi bir memurlugu(a grubu olmasi önemli degil) kazandigi anda arkasina bakmadan kacar.not=eski bankaci
-
10 yıl sonra müdür olup 10 yıllık guyun 5 katı alınca da guy peşine düşerler kesin
-
@umutsuz-vaka şubedeyim uzman yardımcısı olarak guy a girmeyi düşünmüyorum bile . kişiye baglı birazda ama bir maliye uzman yardımcılıgını tercih ederim mesela.
-
@dolapdereli HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
memurluk>bankacılık no stres no mesai
Büyük ihtimal servis görevlisi olarak çalıştınız. Aksi takdirde uzmanın Guy'u tercih etmesi fazla abes guyda 5 te çık Bankada 6-6.30 arası çık. Bu mu rahatlık anlayışınız. Ha sorumluluk almam,kariyer istemem,gidip geleyim yeter diyosanız Guy'u seçmeniz doğal
-
@umutsuz-vaka Büyük ihtimal servis görevlisi olarak çalıştınız. Aksi takdirde uzmanın Guy'u tercih etmesi fazla abes guyda 5 te çık Bankada 6-6.30 arası çık. Bu mu rahatlık anlayışınız. Ha sorumluluk almam,kariyer istemem,gidip geleyim yeter diyosanız Guy'u seçmeniz doğal
-
Subede servis gorevlisinden ne farkin var besamel sos allahtan halkbanki kazanmissin yani gorende subeye mudur yapiolar sanacak nasil bu kadar memnunsun yada ole gorunmeye calisiosun anlamiyorum madem satisa bayiliyordun bosuna kpss kasmasaydin brn de bunu anlamiyorum ozelde de simdiye bu parayi alirdim ben.Amaan neyse biz de subeyi bilmesek yutturcan neyse sana kolay gelsin bol bes pos satislari sanaaa
-
@Marycr şubeci değilim ama sg ile uzmanlığın şubede aynı olduğunu düşünen arkadaşlar beni güldürüyor. Sg ve uzmanlık ünvandır arkadaşım birinin kariyer yolu uzun ve sınavlı diğerininki ona nispeten daha kısa ve sınavsız. Gn.Müdürlükte servis asistanı olan arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz üst ast ilişkisi oluşmaz burda böyle şeylerle. 88 puanım var istersem istediğim il için sınava girerim ama guy ile halkbank uzman yardımcılığını kariyer/maaş yönünden kıyaslayanamaz bir fark var. Rahatlık istiyorum diyene sözüm yok gidersin bayrampaşa vergi dairesine hayatını sıradan bir memur olarak geçirirsin emekli olur gidersin