HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Bir de geriye kalan bu 100 kisi de servis gorevliligine cagirilicaksa neden bu grupla cagirilmadi dusunmekten deliricem arkadaslar
-
@sussamme geçen cuma günü ik ile görüştüm sağolsun derdimi dinledi aynı bu soruyu sordum daha doğrusu banka böyle bişey yapmaz aynı eğitime alırdı o zaman dedim.Kesin bir anlam çıkarmamam gerektiğini söylemekle birlikte şu cümleme evet cevabı verdi: banka bu hafta veya haftaya ihtiyaç dahilinde servis görevlisi veya uzman yardımcısı teklifi gönderebilir.bu 100 kişinin uzman yardımcısı teklifi alacağını düşünüyorum şahsen
-
Inşallah bekleyen herkesi çağırırlar.
-
@equinox ihtiyac dahilinde derken cagirmama ihtimalleri de var ozaman bunu mu cikarmak gerek
-
@sussamme 1000 kişi alım yapacak banka dedikten sonra 1000 kişiye kesin olarak bakmayın aşağısı da yukarısı da olabilir banka ihtiyaçlarına göre belirleyecek o sayıyı demişti.Yani olmama ihtimali elbette var o anlamda kesin hepinize teklif gelecek gibi bişey söylemez zaten ik ama 1000 kişiye tamamlamak isteyecektir bence banka ben teklif geleceğini düşünüyorum
-
Bekleyen arkadaşları yanıltmak amacıyla yazmıyorum ama burada organizasyonda çalışan üniversiteden arkadaşıma denk geldim işin ne zaman bitiyor dediğimde 80 uzman yard. daha eğitime alınacak ondan sonra bitecek dedi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Evet arkadaşlar bende @dedektif ile birlikte eğitimdeyim, birlikte sorduk. Umarım bekleyen arkadaşlardan en çok ihtiyacı olan ve hakedenlere nasip olur. Hakkınızda hayırlısı olsun
-
@ekstrafiskal @dedektif tesekkurler arkadaslar
-
@equinox Bu bahsedilen teftişten elenenler mi hocam ?
-
Sonucumuzun ne zaman belli olacagi konusunda da bi duyumunuz olursa paylasirsaniz seviniriz
-
@Zach nerden alınacagi hakkinda bilgi veremedi cunku o arkadas IK dan degil. Universiteden arkadasimiz, o sadece organizasyon sirketinde gonderilmis halkbank in stanttaki islerini yuruten bi arkadas. Ama ne zaman isin bitiyor, ne zaman donuyosun dedik, 80 uzman yardimcisi daha gelecek ondan sonra dedi. Yani nerden alinacagini bilemiyoruz. Ama muhtemelen ic kontrolor, mufettislikten elenenlerden alinir. Cunku gordugumuz kadariyla uzman yardimciligindan elenenlerin cogunu servis gorevlisi yapmislar.
-
@dedektif ve @ekstrafiskal teşekkür ederiz güzel haberler için
-
@ekstrafiskal ve @dedektif Arkadaslar bu guzle bilgi icin cok tesekkur ediyorum
-
@memothegreat @voshue ne demek arkadaslar. Biz cuma gunu otelden cikisiyomusuz, muhtemelen arkadas da sizden sonra 80 uzman yardimcisi gelecek dedigine gore bekletmez hemen bizim ardimizdan cagrilirlar diye dusunuyoruz. Baska bir bilgi alirsak carpitmadan ve eklemeden, aldigimiz bilgi kapsaminda yazmaya calisiriz.
-
@ekstrafiskal merhaba acaba Bt uzman yada uzman yardımcılığı hakkında bir şey söylendi mi yada öğrenebilir misiniz?
-
@ekstrafiskal Aynen bu hafta içi belli olur yani.
-
@Zach tefriş ve iç kontrolörden elenenlerin toplamı süreci devam edenleri kastediyorum tabi ki
-
Servis gorevliligi teklifleri nezaman verilmisti bilen var mi ? Belki bu 80 uzman yard bekleyenlere bir fikir verebilir aciklanma zamani ile ilgili
-
@sussamme 17 Şubat Cuma saat 18i biraz geçe açıklanmıştı.
-
@memothegreat nerdeyse bir hafta once aciklanmis ozaman bizim de bu hafta sonuna dogru aciklanir diye dusunuyorum