HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Arkadaşlar baya bi alım var 1.30 da geldim kayıt yaptırıyorum bi 100 den fazla insan var şuan , ben gelmeden öncede kayıt olan vardır baya
-
@equinox banka calisanlarindan biri ufak bi konusma arasinda 300 kisi olacaksiniz tarzinda bi soz soyledi.
Askerlik icinde kesin bilgi tecil edilmiyor arkadaslar. -
@kalemkutusu hocam teşekkür ederim eğer mümkün olur da kesin sayıya ulaşabilirseniz yine güncelleyin bilgilerimizi lütfen. Başarılı eğitimler diliyorum
-
Arkadaşlar sözleşmedenücret brüt 1755 yazıyor altında da gittiğiniz yerde görev ücreti de dahil edilecek yazıyor falan miktar belirtilmemiş. Ne kadar olur naaş bilgisi olan var mı beklediğimizden daha az olucak gibi
-
@Keynes-dede Aylık 1920 tl net maaş yemek hariç. 3 ayda bir çift maaş, ilk yıldan sonra 6 ayda bir temettü payı.
-
@ekantuan acaba sadece servis gorevlisi mi alinacakmis
-
Arkadaşlar merhaba. Ben de Halkbank'a servis görevlisi olarak İzmir için kabul edildim. Eğer Manisa'ya kabul edilip İzmir isteyen varsa ya da olursa iletişime geçebiliriz.
-
@burakaykin1 izmir ve manisa icin kac kisi alindi acaba ve neye gore belirliyorlar bu arada
-
@sussamme şuan için kişi sayısı ve belirlenen kriterlere dair hiçbir bilgim yok
-
@burakaykin1 peki siz izmir ili icin mi daha once sinava girmistiniz
-
@sussamme hayır Manisa için girdim
-
@burakaykin1 facebook grubunda biri yazmis kardesim manisaya kabul edilmis izmir ile degismek istiyor bak istersen
-
@sussamme ben denk gelemedim hangi grupta acaba ? Ayrıca teşekkürler
-
@burak001 onemli degil halk bankasi uan yard ve ic kont 2016 yaz fotoda adam var
-
Arkadaşlar maaşı sorduk ik'nın ifadesi aylık 2480 lira "brüt" ücret üzerinden yılda 16 maaş alınacak. Bir yıl çalışmanın sonunda temettü ile beraber yılda 18 maaşa çıkıyor. Net ücret her ay değişiyormuş kesin bir şey söylemedi. Buraya multinet kartı ve dil tazminatları dahil değil.
-
540 kişi asıl ilanda alındı. Bu seferde 352 kişi çağırılmış. Toplam 892 kişi ediyor. 22 kişi buna gelmemiş. Asıl alımda gelmeyen varmıydı bilmiyorum ama bu durumda 100-150 arası bir rakam mart sonu hedefi olan 1000 için kalan kişi sayısı. Sizce teftiş ve iç kontrolden elenip sonucu süreç devam etmektedir diye değişen kişilere teklif gider mi?
-
@memothegreat tam olarak benim düşüncem de bu yönde.Hesabını yaptığımızda tahminen 100 kişinin durumu devam ediyo.Banka en başta planı yaparken 1000 e tamamlamayı düşündüğü için belki servis görevlisi ama daha çok uzman yardımcısı pozisyonunda bu adaylara teklif gönderecek gibime geliyo.
-
Arkadaslar ben istanbul servis gorevlisine cagrildim ancak ankarayi istiyorum eger degistirmek isteyen olursa ve suan oteldeyse mesaj atabilirmi
-
Bu diger kalan 100 kisi nezamana cagirilir acaba fikri olan var mi
-
Sadece 22 kişimi kabul etmemis